Kızlar merhaba 31+0 olduk bugün 🐥 belimde fıtık var hatta 9. Haftam da ani kusma hareketiyle belim tutuldu çok kötü bir gündü hatırlamak dahi istemiyorum ölüyordum resmen acıdan bayılıp tekrar ayılıp sonra bidaha bayılıyordum ama hamileyim diye paroldan başka bişey vermiyorlardı mr çekildim zorla altıma bile yapıyordum cunku felçli gibiydim acıdan hareket edemiyordum dönemiyordum eşim hareket ettirmeye çalıştıkça tekrar acıdan bayılıyordum Allahım sen birdaha yaşatma ya o gün öğrendik bel fıtığım olduğunu😢 şimdi ise normal doğumda belime bişe olur mu korkuyorum tabi nasıl doğuracağıma doktorum henüz karar vermedi ki karar verse de bebişimizin seçimi ama olurda normal olursa belini çok zorlar fıtığın patlar daha kötü olursun diyen de var epiduralle normal doğum yaparsan epiduralde fıtığını çok kötü ağrıtır bişey yapamazsın doğumdan snra bir süre diyende var ve epiduralle yarı uyanık sezaryen yaptırırsan yine belin mahfolue komple narkozla sezaryen olman daha iyi olur diyende var ama narkozla sezaryen olursan sütün geç gelir diyen de bende merak ettim bel fıtığınız varken normal doğum yapabilen annelerden fikir alıp aydınlanmak istiyorum biraz korkuyorum açıkcası doğumdan değil doğumda ve doğumdan sonra belime bişe olursa diye 🥲