Semiha_k Merhaba anneler, haftaya salıya sezeryan için gün verdi doktorum. Çok heyecanlıyım. Sezaryene dair sadece spinal anestezi korkutuyor beni. Sezeryan ile ilgili önerisi olan var mı? Benim gibi korkan anneler heyecanınızı nasıl kontrol ettiniz?😍
dkjannsbd Semiha_k o an herşey dolaçlama gelişiyor inanki bir bakmışsın asanaördesin bir bakmışsın ameliyathanede :)) birden bebeğin çıkıyor zaten anlamıyorsun bile spinal+epidural oldum ben kombine diyorlar çok rahatdı ilk kalkma hariç oda herkesde olan şey uyuşman geçince ayağa kaldırıyorlar seni giydirip yürüyorsın başın dönebilir yada baş ağrısı çekebilirsin bol bol kahve içmiştim zaten sık sık gelip serumdan yada popodan ağrı kesici yapıyorlar 🌸 inşallah sende çok kolay atlatırsın bekliyoruz doğum hikayeni de ☺️
Talentedmom Semiha_k ben çok korkarım diyordum panik atak var ben de ama öyle bir şey oldu ki hiç korkmadım çok sakin girdim çok dua ettim bol bol okudum
Ebrueren Semiha_k benimde cumartesi sezeryan günüm 2. Sezeryanım olucak ilki rahattı güzel geçti bakalım inşallah ikincide öyle olur
Semiha_k dkjannsbd ayy inşallah çok teşekkür ederim 😍 spinal yapılırken ve sonrasında ne hissettiniz 😍
dkjannsbd Semiha_k ben biraz kastım kendimi normal de iğneden korkan biriyim :))biri tutuyır sizi zaten aniden hareket yapmamanız için ondan kasıldım az ama ağrı olmadı hafifti yani sonra ben ayaklarımı sallıyorum hissediyor muyum diye doktorlar kahkaha attı :)) halbuki beni kesmişler bebeği yukardan gösterdiler öyle güzeldi çabuk bitiyor sonra oğlumu giydirirken hemşireleri izledim o ara bnm dikişim bitmiş beraber çıktık odadan aynı anda odamıza alındık ☺️