yasemiiinnn Kızlar 12 haftalık olduk bugün doktor baya baktı gördüm söylim mi dedi bu resmi verdi kız dedi sizce değişir mi sonradan @Elamomy @Eymenkuzusu @staRmama @1Ali @Burnosunn_annesi @Talentedmom @Meleknur1 @Meltemanneolsun Elamomy dısında geriye kalan herkes kız demisti
Burnosunn_annesi yasemiiinnn bende kız demiştim galiba eger doktor da eminse değişmez zaten bu fotoda üç çizgi var kız bebek
sunkiss yasemiiinnn ilk kez böyle bir ultrason resmi gördüm 3 çizgi denilen yer bebişin genital bölgesi mi oluyor
Meltemanneolsun yasemiiinnn canım bu kız lale goruntusu var direkt benim kızımın pittişi da böyle gösterildi🥰
yasemiiinnn @Burnosunn_annesi Eminim demedi ama gördüm dedi ama yine de ilerleyen haftalarda daha net belli olur dedi
Burnosunn_annesi yasemiiinnn hayırlısı olsun inşallah gönlünüzde ne varsa🤗evet foto tam net değil ama üç çizgi var o olunca kız z bebek olur
yasemiiinnn Burnosunn_annesi Bir oğlum var birde kız olsun cok istiyordum değismez inşallah çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Gofretinannesi Meltemanneolsun alttan bakınca olan görüntü mü lale oluyo kfkfkf ulturasondan hiç bitşey anlamadım