Glsmrt Arkadaslar 7.ayda saglikocaginda yapilmasi gereken seyler varmi..saglikocagindan cagirmislarda beni aklima takildi.herhangibir igne tahlil filan mi oluyo...birde bende asiri derecede carpinti oluyo namaz kilarkeen bi is yaparken.veya gece 5 dk da olsa sirt ustu yatsam bile carpintim felakett sekilde..bu neyden olur sizlerde oluyomu.
Duyguanneoluyor Glsmrt benimde çarpıntım var canm kan değerlerib düştüğü için oluyo dedi doktorum ☺ bende 7 aylık hamileym
Selimunl Glsmrt sağlık ocakları düzenli olarak kan ve idrar tahlili yapıyolar geçen hafta benide aradılar gittim kanla idrar verdim kontrol amaçlı yani
Glsmrt Duyguanneoluyor yaa Allaah sagsalim kucaginaa almayi nasip etsin insallaah🙏 gercekten carpinti cok kotu ya kan derger 10 kusurdu gunde iki tane kan ilaci iciyorum bu 3 yada 4.kutu okadar ilaca 10 un altina dusmez heralde :)/
Glsmrt Selimunl asilarim haric hic cagirmamislardi.bugun cagirdilar aklima takildi merakta ettim aslina:)
Duyguanneoluyor Glsmrt bende 5. Haftamdan beri kullanıyorum ama 12 den 8'e düştü bende çok zorlanıyorum çarpıntıdan ama mucizekerimiz için katlanıcaz😍
Cnmltm Canım takip yapıyorlar bende gitmiştim tansiyon kilo bebegin kalp atışı dinleniliyo küçük bi cihazla
Duyguanneoluyor Glsmrt talesami taşıyıcısıyım o yüzden çok düşüyo canm inşallah senn ki çok düşmemişdr canm
Glsmrt Duyguanneoluyor valla canisi bilmiyorim bakalim yukseltmek icin ugrasiyorum serbet filan ixiyorum arada insallah ters tepmemistir.
Duyguanneoluyor Glsmrt bnde keçi boynuzu pekmezi içiyorum en azından dengeledi şuan 8.3 de kaldık düşmediğüne seviniyorum