GezenTavuk_2 Baliimsid hiç bakmadım ama dün aslında haftasonu daha doğrusu okurken böyle bir yazıya denk gelmedim . Şuan baktım takip ettim yazmıyor .
MujganisMom GezenTavuk_2 İnşallah ama ben zor dönemlerden geçiyorum kardeşim kaza yaptı. Şuan hiç bebek falan aklımda değil inan Dünya çok boş. Hani böyle sınanıyoruz gerçekten çok şükür daha kötü şeyler yaşamıyoruz ama çok yoruldum.
GezenTavuk_2 MujganisMom yaaa çok geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin inşallah olsun hiç takma kafana belki bu zaman da gelip sana umut olur hayırlısı olsun inşallah 🥰
MujganisMom GezenTavuk_2 Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 🌺 Valla bende öyle umut ediyorum ama hep aklımın bir köşesinde olduğu için gitmiyor ya sürpriz olacağını sanmıyorum o yüzden. 😕
MujganisMom GezenTavuk_2 Öyle evet bakalım ya nasıl olacaksa her şey kısmet bunda da vardır bir hayır. 🧡
mucizemom8 GezenTavuk_2 benim bildiğim avakodo ceviz yumurta havuc kuzum özellikle avakodo günde bir tane ye 😇
GezenTavuk_2 mucizemom8 yiyorum kuzum her gün kahvaltıda yoksa bile havuç koyup destekliyorum yumurta haşlanmış mutlaka oluyor.