Hdjsjdjs Hepside sağlıkla gelsin inşallah 🌺🌺 herkeste bi korku heyecan olmuş,, özellikle ilk olacaklar daha heyecanlı sanırım (benm gibi) sıcaklarda geldi bian önce doğsa modundayım sıcaklar daha bi darlıyor😂😂
kubyus Hdjsjdjs yok daha konuşmadık doktorumla ama normale gidiyor bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum inşallah 🥺😂
danla2711 Ceiydda ayy teşekkür ederim canım tabi kii sorabilirsin hatta dur kız takip edeyim senii🥰🥰geceleri saymazsak iyiyim çok şükür 🥰 çatı ağrılarım var yalancı sancılarla uğraşıyorum birde bu sıralar uykuya çok düşkünüm senin nasıl gidiyor nasılsın 🥰
Ceiydda Zeynepshngz aynıymış benimkiyle acaba sancılarınız ne durumda son zamanlarda farklı hissediyoe musunuz siz de
Zeynepshngz Ceiydda valla sancı hissetmiyorum yada oluyor bana normal geliyor ilk hamileliğim o yüzden pek bir şey anlamıyorum sadece rahim ağrıları baskısını çok hissediyorum
Ceiydda danla2711 ben de seni takip ettim 🥰uyku bende de yoğunlaştı ama en çok da yalancı sancılar… Valla yalancı olup olmadığından bile şüphelenmeye başladım karnım son 2 gündür hep sertti ama biraz temizlik yüzünden kendimi yormuştum şimdi bugün biraz daha iyiyim o kadar kasılmiyorum 🤣 yine de içimden bir ses bebek erkenci olacak diyor haftaya pzt randevum var 36+2olcak inşallah kanala inmiş falan der diye bekliyorum
Ceiydda danla2711 bi de bir ayağım tuvalette ve afedersin ama büyük Tuvalet ihtiyacım çok arttı buna da doğum belirtisi diyorlar 2 gündür 10 kez falan cikmisimdir🙊
Pembiskizim Hdjsjdjs sağlıkla gelsinler ınsAllah son 28 🥲 daha dün gibi öğrendiğim ilk gün 🥲 Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla ınsAllah 🩷