cylnmy Kızlar gebelik şekerim çıktı diyetle takip ediyordum. Kepek ekmekli diye mısır ekmekli bir şey yedim şekerim 211 çıktı çok korkuyorum nasıl düşürebilirim?
Elmasekeri1 cylnmy bı yemek yemekle hep yüksek.olmaz bir dahaki ögune kadar düşer zaten ama bol su iç o zamana kadar yürü biraz stres yapma
QueenMommy cylnmy Su yürüyüşle düzeltebilirsiniz ama dikkat edin yediklerinize çok fazla çıkmıs benmde sekerim var ve suyum bu nedenle fazla sakın yiyipte sonra suyla düşürürüm deme o şeker o anlık etkiliyor sonradan düşse bile
QueenMommy CoolMamaMode Şekeri çıktıktan sonra su içmeyle düşürmenin bir etkisi olmuyor malesef taabiki su içsin ama yinede dikkat etmesi lazım yediklerine
CoolMamaMode QueenMommy anlık düşürmek için sorduğudan dolayı öyle söyledim bana doktorum öyle demişti bol su ve egsersiz yürüyüş yap demişti şekerin çıkarsa ama kesin düşürür diye bi şey yok tabi etkisi olur anca
CoolMamaMode minikbebegim06 aaaa ama bana diyetisyenim verdi gebelik şekerim var benimde tarçın bi öğünümde var
Bussbety minikbebegim06 dediğim gibi babamın şekeri nasıl düşürdüğünü bahsettim yapıp yapmamak kişiye kalmış
minikbebegim06 CoolMamaMode ölçüsünü ayarlamış olabilir belki ama benim bildiğim tüketilmiyor yine sorun siz o daha iyi bilir
CoolMamaMode minikbebegim06 az tarçın olarak söyledi . Ama herkeste farklı olabilir belki bilmiyordum bunu belki kullandığım ilaçlardan dolayı vs 🤷🏼♀️
cylnmy Talentedmom evwt oastaneden almıştım. Koyu renkli diye kepekli sandım meğerse mısır ekmeğiymiş. Benim şekerimi birtek mısır ekmeği fırlatıyor
Talentedmom cylnmy aslında mısır ununda çok şeker yok ama mısır ekmeği yaparken içine şeker de ekleniyor ondan dolayı çıkıyordur şekerin