Cugulibinnazzz Merhaba kizlar 23 haftalık hamileyim,demir ilacını yazdırdım kendi isteğimle,bunu direk veriyirlar mı yoksa kanla tespit edip,gerek duyulursa mi yazıyorlar,başlasam mı acaba
ArasveAnnesi21 Cugulibinnazzz belki vücudunda demir fazlalığı vardır kullanman doğru olmaz çünkü benimde kan sonuçlarıma bakarak yazmıştı eksik olan ne ise onu yazarlar yine de siz bilirsiniz tabi
Ceydaaas1 Cugulibinnazzz valal milletin Dr u tahlilsiz iki aylıkken veriyordu benim ki 4 aylık oldjm hala vermemisti çok ilgisizdi bende sağlık ocağında yazdrdm çünkü berbat halsizdm tahlilsiz veriyorlar evet şimdi 6 aylık oldum Dr kendisi soruyorlar sürekli kullaniyormusun diye
Meltemanneolsun Cugulibinnazzz bana sağlık ocağı verdi ama doktorum kullanmama gerek yok dedi çünkü demirim normal çıkıyor ölçümlerde hatta bazen yüksek çıkıyor o yüzden kullanmıyorum ben
Cugulibinnazzz Ceydaaas1 yaaaa bende yarın tahlil yaptırayım halsizlik bende de var canım,cevabın için teşekkür ederim ♥️
Gmoli Cugulibinnazzz tahlil yaptırın ama bebek bildiğiniz emiyor vitaminleri fazlalık çıkmaz yani yazdırırsınız hamilileği uygun olanından teste göre 🌸