Mavimavi https://i.hizliresim.com/qdy2VD.jpg Kızlar ozel hastaneye gidiyorum devlet hastanesinde yaptır ücret ödeme dedi size yaptilar mı merak ettim 😂
Seherr Mavimavi bende cuma günü yaptırdım canım bunları zeynep kamilde sen de istanbuldaysan orada yaptırabilirsin gebelikte yapılması gereken testlerden bakterilere falan bakılıyo
Gizem_miros Mavimavi ben bjnalri saglik ocaginda yaptirdim saglik ocagina git yparlar bosa para verme
Depresif_polyanna Mavimavi testler komik geldi galiba gülmüşsün 😉 bu testlerin bi kısmı bazı hastalıkları önceden geçirip geçirmediğini belirlemek için yapılacak.Bebegi etkileyebilecek türden hastalıklar çünkü. Diğerleri de klasik kan degerleri ölçümü
Patiko tayfuneslihan gebeliğim kesinleştiğinde tekrar kan vermiştim. O lan testinde bunların hepsine bakılmıştı🌸
Tugba92 Mavimavi ben de de istemişti çok korkmustum ben de ama genel rutin herhalde kimisi hayvan bağışıklığı kimi ucuk kimi de Kızamık digerleri normal kan degerlerinkorkma hiç
smls19 Mavimavi Benim de özelde ki doktor sağlık ocağında yaptır çok tutuyor burda dedi bugün yaptırdım canım kaç haftalıksınız
Tgbatem Mavimavi sağlık ocağı burda ypılmıyor demişti bende mecbur özel de yaptırmıştım ama normal devlet hastanelerinde de yaptırabilir siniz
Askkokuluyavrum Mavimavi hepsini benden de istedi 6. Haftamda yaptırdım özelde yapıldı 2 saat icinde çıktı sonuçlarım çok sukur birşey çıkmadı Elhamdullillah 55 lira tuttu 5 tüp de kan verdim ayrıca bide idrar tabi ☺️☺️
nes94 Mavimavi normal canım bizde devlette baktirdik kan testi diyebilirsin kısaca adı bu indan bekliyo hepsi bide idrar olabilir tabi