tubi10 Merhabaa kizlar 37 hafta olduk oğlumuz olacak Berâ eşim çok istiyor ancak yanına ne olsa karar veremiyoruz ya da sadece Berâ mi olsa diyoruz önerilerinizi bekliyorum 😊
plajterligi tubi10 kuzenim oğlunun adını Emir Bera koymuştu şu an 11-12 yaşlarında inanılmaz zeki bir çocuk çok efendi uslu bi kere haşereliğini görmedim
Semy1991 tubi10 ben de tam bu isms bakıyordum.Umut Bera düşünüyorum da güzel mi bilemedim veya Miraç Bera nasıl
Melickaya Kimlikte sanırım â olmuyor. Yani yazıldığında Bera olacak. Benim pek tercih edebileceğim isim değil ama yine Ahmet Bera’yı seçerim. En azından biri daha sade ve kullanılabilir isim olsun diye. Tabi tercih sizin 🙂
tubi10 Melickaya yorumunuz için teşekkürler 😊 evet biz de ilk Ahmet Bera düşündük sonra Meriç ismini duyunca cok hoşuma gitti Meriç unisex bir isimmiş Bera da aslında erkek ismi ama kız ismi gibi diyor herkes ondan Meriç ten uzaklaşmıştık biraz 🤦♀️ çocuğuma isimli hastane çıkışı bile yaptiramadim karar veremedigimiz için 😂
tubi10 Semy1991 Umut Bera da güzelmiş Miraç Bera aynı bizim Meriç Bera gibi oluyor Miraç da unisex bı isim Meriç de sanırım öyle o yüzden çok kararsiziz hâlâ 🤦♀️
[silindi] tubi10 ismi ilk kez duydum kız sandım yorumunuzdan erkek olduğunu anladım Ahmet Bera daha maskülen,Meriç Bera daha feminen duruyor bence erkekse ben Ahmet Bera koyardım
Semy1991 tubi10 valla ben de bilmiyorum isim konusunda bişey bulamıyorum. Çocuğumun kismetinde ne varsa