panikprenses ummuhanpolat12 devletten randevu almak o kadar imkansiz bi hale geldi ki gercekten bu durumu tebrik falan edesimiz geliyor devletten muayene olabilene plaket gerek, saglikli guzel haberler alin insallah ❤️
dkjannsbd ummuhanpolat12 maşallah ne güzel devletten randevu almak zor cidden detaylıya gün kimse tutturamıyor sizin adınıza sevindim 🌸
Nur_er ummuhanpolat12 Tam olarak nasıl bir Yol izlediniz şu an 19. Haftadayım ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum :(
ummuhanpolat12 panikprenses evet gerçekten öyle 10 gündür uğraşıyorum neredeyse çok teşekkür ederim inşallah alırım güzel haberleri☺️
Esseraa22 @ummuhanpolat12 kaç haftaliksiniz? Cuma günü Dr istedi ama haftadan dolayı geç kalmışsın dolu heryer dedi
Esseraa22 @ummuhanpolat12 bende 19dum aslında 23 kadar girilebiliyor Muş ama doluymuş heryer vermediler özelde cekdircem.zaten ama şehir Hastanesi’nde de perinatoloji bakıyor bende haftaya giricem.insallah hayırlı güzel haberler alalım 🥰
ummuhanpolat12 Esseraa22 Aminn inşallah herkes yavrusunun güzel haberlerini alsın anneler üzülmesin 😊
ummuhanpolat12 Yayalin kadın hastalıkları bölümünden muayene yerini antenatal seçiyosunuz ordan aldım
Yenibirannee ummuhanpolat12 peki öncesinde illa muayene mi olmak zorundasınız kadın doğum bolümünden yoksa direk randevu alıp gidebiliyor musunuz?
ummuhanpolat12 Nur_er sabah saat 10:00 da açılıyor randevu 09:59 da herşeyi ayarladım tam 10 deyince randevu ara dedim ama çok hızlı olman gerek saniyeyle bile alamadığın oluyo ben 10 gündür deniyorum
ummuhanpolat12 Nur_er istanbul üsküdar zeynep kamil kadın doğum muayene yerinide antenatal seçiceksin
Nur_er ummuhanpolat12 Ondan önce Kadın doğum a gidip kayıt açtırmak gerekiyor değil mi ? Kayıt actırmadan randevu alınmıyor sanırım