Mom89 Tuba-Sahra aa olurmu cnm var oyle birsey ama daha her hastaneye yayilmamis hatta ozel.hastaneler ve özel doktorlar yapar 😊bilmiyorum.nasl.oldugunu cnn keşke sorsaydım
Tuba-Sahra Mom89 valla şaşırdım canım ne güzel varsa öyle bişi çoğu hamileye umut olur insallah ta bayada pahaliymis belki yayılırsa ucuzlarda
Cantanem44 Tuba-Sahra amin canım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin🙏🏼İnşallah hepimiz zamanında doğumlar yapalım🙏🏼
Cantanem44 Kumral60 çıktım kontrolden canım özele gidecektim bugün biliyorsunuz gittim özeldeki de gayet iyi suyun dedi 🙄hocam dün sınırda dediler dedim Yok gayet iyi suyun dedi kime inanacağım şaşırdım😊
Kumral60 Cantanem44 Bak boşuna uzulmusun devlettekilerin cihazı çok eski yanılma çok oluyor. Ozeldekiler yeni daha güvenilir sen yine de bol su iç çok yorma kendini havuç suyu da arada tüket armut ye merak etme lutfen en önemli şey her zaman moreldir.
Cantanem44 Arkadaşlarım çıktım doktordan 😎doktor gayet iyi suyun problem Yok dedi haber bekliyordunuz hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Cantanem44 Kumral60 aynen öyle durduk yere canımı sıkmışım doktor ekranı çevirip gösterdi gayet iyi dedi bu seferde inanasım gelmedi devletteki sınırda dedi diye😂hamileyiz zaten tavanda stres sıkıntı 🤭