Cantanem44 Kızlar bugün kontrolüm vardı 30+6 haftalığım haftasıyla uyumlu çıktı ama doktor suyun sınırda bebek baş aşağı duruyor bu su seni Doğuma götürmez dedi nasıl yani dedim suyun sınırda dedi madem öyle neden kontrol olayını sıklaştırmadı ne bileyim haftada 2 gün gel vs vs soru soruyorum cevap alamıyorum yarın özele gideceğim anlamadığım bu ne rahatlık😒aynı şeyi yaşayan arkadaşlar nolur fikirlerinize çok ihtiyacım var 😔😔😔
Deletedmom56 Cantanem44 işte bi kaç gümdür anlatmak istediğim olay bu canım bende devlet hastahanesiyle ilgili bir post açtım asla daha gitmem diye biraz linç yedim.Devlet hastahanesinde 35 haftamda olduğumu ama bebeğin 31 haftadan geldiğini bir ay geri olduğunu söyledi bebeğin alıncağını falan söyledi canımı sıktı ertesi gün özele gittim doktor emin bie şekilde iki kez kontrol edip öyle bi durum olmadığjnı söyledi daha da gitmem devlete dedim.Devlet doktorlarının hepsi için söylemiyorum ama umursamıyorlar gerçekten bence bi özele de görün üzülme hemen ben bir gün yedim kendimi napcam diye sonra özelde rahatladım
Kumral60 Cantanem44 Havuc suyu cok iyi geliyor birde deveci armudu sonra bol su ic dinlen canim benim de sinirda dedi ama bugun daha iyi dedi ozeldeki aletler daha iyi bazen devlettekiler yanilio.
Burcuveburcum Cantanem44 açıklama yapmadan insanı korkutan doktorlardan nefret ediyorum ya😡 sen yine bi özele gidip görün derim boşa laf yapmıştır ne demek Doğuma götürmez ama yine de aklın kalmasın
Heyzil Cantanem44 ben bir şeyi anlamadım Bebek baş aşağı ise seni neden doğuma götürmesin daha tehlikeli değil mi baş aşağı olması
Cantanem44 Deletedmom56 hem özele hem 2 ayrı devlete gidiyorum 25 Ocak’ta gittiğimde 1 hafta ileride çıkmıştı bebiş bütün başka devlete gittim haftasıyla uyumlu dedi zar zor soru soruyorsun işine gelene cevap veriyor dedim ileride çıkmıştı şimdi aynı haftada mı evet dedi ama not alan asistana hep örneğin Fl 34+3 bdp 33+6 vs vs söylüyor madem böyle haftasından ileride olması lazım ama Yok aynı dedi uzmAnlık okuyordu kesinlikle Prof operatör uzman değildi ona Eminim
Tuba-Sahra Cantanem44 Deletedmom56 bende 1 hafta önce özele gittim 27 haftaliktim 30 haftaya uyumluydum hep iki hafta ilerden gitti hamileligim neyse doktor şeker testi yapalım dedi bende devlete gittim doktor bana demezmi senin bebeğin geri kalmış sen 31 haftaliksin bebeğin 27 haftalık adamı inandiramadim ya son adet tarihimi soylesemde ikna edemedim adam bı cokk sıkıntı saydı nasıl kaçtığımi bilemedim bide 3. Sezeryan çok riskli burda yapamayız araştırmaya git hemen filan dedi
AlininAysesii Canım yaşamadım böyle bi şey ama doktor havuç suyu öneriyormuş bu durumda, doktor devlet hastanesinin doktoru muydu? Kesinlikle özele de git.
Cantanem44 AlininAysesii evet canım devlet hastanesi doktoru 🤔daha önce her gittiğimde bakılıyordu normaldi ilk defa bugün duydum böyle birşey
Cantanem44 Kumral60 devlet hastanesi canım yarın izin alıp özele gideceğiz eşimle zaten doktoru aradım o da demesin mi yatış mı yaptı yatırması gerekiyordu diye artık yarını yarın ederim😭😭😭özele de gidiyorum ama monitör eski😳doktor yarın ölçüm var dedi
Deletedmom56 Cantanem44 benim doktor bana bakmıştıı ben karnımı silerken kalkıp başka hastayı çatala almış ya şok olmuştum ağzını açıp bana şöylr böyle durumu dememişti
Cantanem44 AlininAysesii inşallah iyi sonuçlar alırım çok canım sıkıldı yarın nasıl olcak bilmiyorum 😭
Kumral60 Cantanem44 Merak etme canım moralini de bozma ordan da tatmin olmazsan bir defaligina başka doktora git hem dediklerimi yap korkma.
Deletedmom56 Cantanem44 öyle valla devlete kalsa bebeğimi 30 haftada alıyolardı 35+2 yiz şu an bi sorunumuz yok şükür korkuttular böbrek genişlemeSi var diye erken alınır dediler geçen de gittiğimde bir ay geriden geliyor prematüre de olsa alırız dediler özele gittim öyle bişey yok eminim dedi ultrason cihazlaeı çok kötü yanlış yönlendiriyor ayrıca doktorları hiç bir şekilde açıklama yapmıyor seni özele itiyorlar
AlininAysesii Cantanem44 Ama içmelisin, bu konuyu araştırmadım ne kadar doğru bi bilgim yok ama geçen gün uygulamadan bi bildirim geldi, “her 4 saatte bir bebeğin suyu yenilenir” diye. İstemesek de içmeliyiz maalesef ihtiyaçları var buna 🙄
Cantanem44 Hiçbirseyim yoktu doktordan çıktıktan beri korkudan karnım Kaşığım ağrıyor yarın doktora gidebilseydim😔😔😔