Eslem2112 R_busra49 Kadermiray Hulyaa- 1_Pandackk mrvess birdilektut15 BengiK Sarees Arzu1954 Meridaily adatuna Kızçeler bakarmısız bi
BengiK mrvess ben de sabah verdim yarin belli olacak sonuc saglik ocagina verdim idrarlar artiyor gibi insallah
BengiK birdilektut15 yok prodoctor ama ona da cok iyi diyolar. Cizgi pozitif cizgisi Boyle bi yarim saat falan sonra ciktiysa 11.gun gibi. Hemen ciktiysa 12-13 bile olabilir
BengiK mrvess pitir pıtır dökülmüş sanki herkes. Yakinda 5-6 haftalik gebeler grubunda goruyorum ekibi 😂
Arzu1954 Regle son 5 günü bugünleri çok bekledim inşallah doğrudur 7 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı resmen ve dün yaptıgımdan dahada koyulaşmış
Meridaily Arzu1954 yumurtlama ne zamandı acaba, benim 9,10 yumurtlama 11 çatlamaydı. Bugün kaset test yaptım negatifti 😢 regle 5 gün var benim de
1tugii Arzu1954 onca testten sonra yine pozitif çıktıysa hamilesinizdir emin olmak istiyorsanız kan testi kesin sonuç verir ama hamilesiniz bence şimdiden tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️
Arzu1954 Meridaily walla yumurtlama 12 olması lazım bu ay hiçbişeyi takip etmedim zaten piskolojim ilacı kullanmaya başladım belirtiler olunxa test yaptım dünden bugüne koyulaşma olmuş