Berenannesiceren Detaylı ultrason için ne yapmam gerekiyor bana tam.bilgi verebilir misiniz şuanda devlete doğum hastanesinde kadın doğuma randevu aldım ne yapmam gerekiyor ?
aysnyldz Berenannesiceren canım bendende istediler kilosuna boyuna iyice bakıyolar bi sorun var mı yok mu diye korkma yani bnde doğuma gidiyorum sürekli (21)
stronglove Ben detaylı ultrasyona kadın doğum Hastanesi'ne gittim önce normal kadin doğum doktoru kontrol etti ona doktorum detaylı için gönderdiğini söyledim aslında gerekli olmadığını ama yinede kendi doktorum istediği için sonrasında detayliya gönderdi ordada bakıldı ayrıntılı ama öyle ahım şahım bı ilgi yok
Ayazayaz Ben Ahmet yalınkayanın özel muaynanesinde detaylı oldum devlet hastanelerini bilmiyorum 🤷🏼♀️
Berenannesiceren aysnyldz ne yapmam gerekiyor peki detaylı için nasıl ilerlemem lazım kadın doğuma ne dicem
aysnyldz Berenannesiceren Senlik bişi deql doktor yönlendiriyo kağıdını veriyon ultrason yerine 2.kattaydı yanlş deqlsem gün veriyolar sonra çektrip doktora gidiyon normal doktorlarn baktqı gibi yani sadece detaylı bi anltm var
aysnyldz Berenannesiceren sen söylemiyon zamanı geldi mi doktor gönderiyo seni ultrasona yinede sorabilirsn ne zaman olucak diye bilgi verirler doktor olarak Mehmet rıfat göklü yü öneririm inanılmaz bi doktor Allah razı olsun ondan hakkını veriyo bu işin