Emine-tuncfu 35+6 güzel kızım doğdu küvezde dualarınızı eksik etmeyin ne olur kendime geliyim uzun uzun yazıcam
Zeydin Emine-tuncfu 🥰 Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla tekrar kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kaç kilo dogdu ?
nur233 Emine-tuncfu bende yarın 36 haftalık olucam Allah yardımcın olsun benimde erken gelme durumu var kilosundan dolayı bir an önce kucağına al inşallah
Elifcc Emine-tuncfu bende bu hafta da doğum yapmıştım sadece sarılığımız uzamıştı maşallahı var çok şükür hiç korkmayın. Kaç kilo doğdu acaba boyu vs nasıldı gelişimi birde vajinal doğum mu oldu
yagmur_17 Emine-tuncfu aynii durumdayim 25 mayis gozuken dogumumuz 16 nisanda gerceklesti kızim erkencikten gelmek istedi 34+4 de de ben doggum yaptim benim kizimda küvözde dualarinizi eksik etmeyin lutfen allahin izniyle alicaz yavrularimizi canım 🌸 bebeginizin kg ve kuvozde olmasinin sebebi ne peki
Emine-tuncfu 2410 gram doğdu aslında doğduğunda çok güzel ağladı doktor iyi maşallah dedi korktuğum gibi değil dedi ama yukarı çıkınca az solunum sıkıntısı var diye yatırmışlar