ipek63yldz_ Kız Anneleri Merhaba ❤️ Cinsiyetinizi ne zaman ögrendiniz acaba en erken . Erkekler her zaman daha erken kendini belli eder derler oglumda 11-12 haftalıkken ögrendim direk degişmede olmadı. Sizler kızlarınızı ne zaman öğrendiniz veya en belirgin belirtileriniz neydi 🤗
Zge12 ipek63yldz_ canım ben 17. Haftamda net öğrendim 12. Haftamda %80 erkek demişti doktorum bi çıkıntı göstermişti ama değişme ihtimalide var demişti öylede oldu. Şimdi ikinci hamileliğim yine aynı doktoruma gidiyorum bu seferde %70 kız dedi bacak arası boştu cuma günü kontrolüm var 16. Haftamdayım pozisyonu uygun olursa öğrenirim herhalde 😊
00gkcm ipek63yldz_ bana 13. Haftamda %90 kız dedi 15. Haftalık olduk yarın tekrar kontrol var bakalım ne diyecek🥹
ipek63yldz_ Zge12 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻 Peki en belirgin belirtin neydi kız bebek gebeliginde ❤️
zerdaselcuk 25 haftalık hamileyim bir doktor kız, bir doktor erkek gibi gördü, sürekli bacakları kapalı açmıyor kaç haftadır. Salı günü öğrenmek için randevu aldım sağlıklı olsun kız olsun diyelim Allah’ın izniyle 🙂🥰
ipek63yldz_ zerdaselcuk Ayy baya geç olmuş kız seninki nasıl dayanıyon bu zamana kadar 🤣 Ben şuan 11+3 cok merak ediyorum acaba nedir diye ikinci gebelik bir oglum var
ipek63yldz_ Girlmama Ayy iyi uykular olsun prensese darısı bize yarın bu anı yaşamak için hayal kurmaya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ipek63yldz_ ftmnrbst belirtin nelerdi canım kız bebekte peki en belli eden ❤️ Sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🏻
00gkcm ipek63yldz_ çok teşekkür ederim canım seninde inşallah ❤️iştahım çok açık bazen bi anda kapanıyor öyle fazla bi belirtim yok henüz bi kaç gündür karın kasık ağrım var
Anonimcik ipek63yldz_ inanılmaz derecede bulantı daha yeni yeni toparlıyorum geçmiş sayılmaz 18+2 deyim bulantı harici başka bir şey yaşamadım deli gibi kusuyodum afedersin
ipek63yldz_ 00gkcm bende hiç bir belirti yok şuan sadece uyku problemi aşırı var full uyumak istiyorum 🤭 ilk oglumda baya sıkıntılı gecti mesela ama bunda hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum yani iştahım normal agrısı sızı hiç yok ilk oglumdan kalma bacakta krap tarzı oluyor . Bide aşırı ayakta gün boyu kaldımmı bel agrısı oluyor oda normal gebelik yokkende vardı. Yani hamile kalalı belli agrı sızı yok bir uyku problemi var 11+3 olduk bugün 🤲🏻
00gkcm ipek63yldz_ çok şükür diyin çokta dillendirmeyin nazar olmasın umarım hep böyle geçer hepimizin😂❤️
ipek63yldz_ 00gkcm Çok şükür ya zaten onu hep diyorum 🤭🤣 Hani insan bilmiyor ne olucagını kimisi der kızda baya kötü gecer hamilelik benim oglumda baya kötü gecmişti yani bakalım ilerliyen haftalarda ne olucak 🤲🏻🙏🏻
Hasret18ayaz ipek63yldz_ oğlumu 12+4 kızımı 12+5 de öğrendim gebeligimde hiçbir belirti değişimi yok ikiside aynıydı çin takvimi oğlumda tuttu kizimde tutmadı kan yenileme ikisindede tuttu
ipek63yldz_ Hasret18ayaz bende Oğlumu yaptım bu gebeligimde cin takvimi ve kan yenileme erkek dedi onda tuttu . Bunda tüm hurafeleri denedim🤣 aklına ne gelirse hepsi kız cıkıyor 🤷🏻♀️🙏🏻
Hasret18ayaz ipek63yldz_ Allah onuda nasip etsin inşallah gönül olmayanı istiyor Allah gönlünüze göre versin inşallah