Ayseyldz07 Kızlar bi kaç gün önce tahlil verdim e nabızdan tahlillere baktım normal dışı sonuç olarak gözüküyor anlayan başına gelen var mı biraz korktum neden düşer acaba
gezentianne Ayseyldz07 vücutta hafif bir enfeksiyonda ya da vitamin eksikliğinde plt düşük çıkabilir.Tüm testlerin beraber değerlendirilmesi daha uygun olur
Lunapark Ayseyldz07 Hematoloji ile ilerledi hamileliğim.50 nin altında müdahele edildi ilaç kullandım.umarım kullanmanıza gerek kalmaz.Öyle olsa bile korkmayın takip edilip tedavisi yapılabiliyor 🌸 tabi ki umarım yine de gerek kalmaz ilaç içmenize 🙏
Ayseyldz07 Bilgisi olan var mı kızlar yarındoktoea gideceğim ama aklıma takıldı internette de çok aydınlatıcı birsey yok belki hemşire vs varsa yardımcı olabilir
Kereminannesi2147 Kan pıhtılaşma oranı düşük bildiğim kadarıyla plt o kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Ayseyldz07 Kereminannesi2147 inşallah demir eksikliğim ve b12 eksikliğim var tetikler mi bilmiyorum ama sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var gibi
Ayseyldz07 gezentianne sanırım idrar yolu enfeksiyonu var gibi geldi o düşüjlüğe sebep olabilir mi normal değer 180 se benim ki 160 çıkmış
Ayseyldz07 gezentianne lökasit değerim yükselmiş idrar vermiştim bununla alakalı olabilir mi bilmiyorum ama biraz pimpirikliyim korktum sabah erkenden doktoruma gideceğim
Kereminannesi2147 Ayseyldz07 100 ün altı olursa problem demişti doktorum sizinki muhtemelen enfeksiyon kaynaklı
Kereminannesi2147 Ayseyldz07 korkulacak bir şey yok bence ama tabi doktora gitmekte fayda var özellikle de enfeksiyon için. Onun mutlaka tedavi edilmesi lazım değer çok yüksek değilse tek kullanımlık toz şase veriyorlar
Ayseyldz07 Kereminannesi2147 Allah razı olsun ya içimi ferahlattınız görünce korktum inşallah enfeksiyon kaynaklıdır çok teşekkür ediyorum 🌸
Kereminannesi2147 Ayseyldz07 sizden de razı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı. Benim doktor yüzün altını riskli görmüştü inşallah sizinki de yarın sorun yok der içiniz rahat eder
Ayseyldz07 Kereminannesi2147 lökosit biraz yüksek çıkmış yani olması gereken değer 6 dan düşük benim ki 12 çıkmış sanırım idrar yoku enfeksiyonu var akıntım felan da var ama kokusuz olduğu için ihtimal vermemiştim kaşıntı da yoktu haftam ilerlediği için felan mı oldu bilmiyorum
Kereminannesi2147 Ayseyldz07 benim de akıntım kokusuz diye endişe etmemiştim ama enfeksiyon çıktı sizin gibi. Hatta doktor ısrarla enfeksiyon var nasıl yanma veya kaşıntı hissetmedin dedi. İlaç verdi içtim on gün sonra tekrar bakılacak