SM5534 Ben İstanbul Bahçelievler memorialda şubat ayında doğum yaptım oda verilen mama bana vurulan iğne derken sezaryan oldum 82 milyar ödedik sanırım .ama suan fiyatlar farklıdır
aylinpalaa Hdjsjdjs evet çoğu hastanenin doğum paketi oluyor satın alabiliyorsunuz biz 10 gün önce satın aldık, fiyat sabit kalıyor
KubraYksl1 Hdjsjdjs gebze mwdikal parkta doğum yaptım 2 ay önce 44 bin TL ödedik. Doğum paketi almak daha kârlı olıyor bence
KubraYksl1 biranne_birbebek Faris beydi benim doktorum. Ebelerden de çok memnun kaldım. Genel olarak benimle ilgilenen herkes çok iyiydi. Ameliyayhane de çalışamlara kadar hepsi.
biranne_birbebek KubraYksl1 ne güzel memnun kalmışsınız. İnşallah benim için de doğum sürece kolay ve güzel geçer🤗
biranne_birbebek KubraYksl1 doğum sonrası bebek hep gözünüzün önünde miydi? Temizlerken giydirirken vs yanınızda mıydı? Başka bir yerde mi yapılıyor yoksa bu işlemler?
KubraYksl1 biranne_birbebek hayır ben görmedim. Temizlik doğumhanede yapılıyor zaten. Diğer işlemler başka yerde.