Aslnal birdilektut15 canım bi gölge var gibi de biraz daha bekle istersen yanlış hatırlamıyorsam sen aşılama olmuştun inşallah bir kaç güne net çıkar inşallah gebesindir
_Nazendeem birdilektut15 ayy kuzu bence varrr bi kaç gün sonra yine yap benıde etiketle merak ettim 😍
1begonya birdilektut15 canım en az on tane awox test yapmışımdır iki gün sonra baktığım bile oldu asla ne silik ne kuruma çizgisi nede gölge hiçbir şey çıkarmıyor bu test bence sende var ama çok yeni
birdilektut15 Sengul2256 ama canım sanki biyere kadar bir renk sonrasında başka renk gibi sanki yok gibi geliyor bana of keşke yapmasaydım kafayı üşütcem snfnnvjfjfj
Siyahbeyaz_ birdilektut15 Burda okumuştum 9 uncu günde bile pozitif gören vardı. Bence var hayırlı olsun🤗
Ciciii birdilektut15 canım belki iğne etkisi daha vucudundan gitmemiştir bende aşılama yaptırdım geçen ay bu günlerde hep benimde pozitif çıkıyordu en az 13-14 gün bekle ve kan ver 🌸
Ciciii birdilektut15 anladım canım o zaman bir kaç gün daha test yap ilk idrarla aynı olursa kan verr 🩷