Gulcan1222 Kızlar troıtım cıktı ilac yazdı doktorda ben o an sormayı unuttm triot ilacı sabah ac karına içiliyor ya ben kan ilacınıda sabah ac karına içiyorum ilk hangi ilacı içeyim arada kac saat olmalı lütfen yasayanlar yazabilir mi bu durumu
Ayshababy Gulcan1222 aralarında 4 saat olmalı ben eşim işe giderken sabah 5te kalkıyorum tiroid ilaçını içiyorum sabah 9 9.30 gibi demir ilaçını alıyorum alarm kurup sabah 5te içebilirsiniz
Seydakrb Gulcan1222 bende tıroıd ılacı kullanıyorum levıtron 100 mg hatta ama kan ılacı ben yatmadan ıcıyorum magnezyumla bırlıkte hatta
cerengeredeli Gulcan1222 tiroid kahvaltıdan en az yarım saat önce icmen lazım. Kan ilacını da ona göre ayarlarsin. Bende tiroid kullanıyorum mesela 5-6-7-8de sabah tuvalete diye kalkarsam yutuyorum erkenden
Minnakpopus Gulcan1222 sabah 8:00 gibi tiroidimi içiyorum 1 saat sonra kahvaltımı yapıyorum. Kahvaltıdan en az 2-3 saat sonrada kan ve diğer vitaminlerimi alıyorum doktorum bu şekilde yapmamı söyledi yoksa tiroid ilacı etkisini kaybediyor.
mrp2023 Gulcan1222 sabah tiroit içerken demiri akşam yatmadana çekmişti benim doktorum o şekilde alınabiliyormuş
bad35 Ben 7 Aydır sabah 5 6 da ikisini de aynı anda içiyorum değerlerim de çok iyi, dr beraber almamda sıkıntı yok dedi