Tugceelanaz Zeynepkrkzk Bende 36 hafta 2420 kg dedi. Banada az geldi bakalım inşallah en azından bi 3 kg görürüz
Zeynepkrkzk Tugceelanaz Amin inşallah ya önemli olan sağlığı tabi önce sağlıkla doğsunlar da kilo alırlar yine düşünüyorum 🤲🏻❤️
Ceiydda T25ugba 22. Hafta içindeyken 545ti kilosu normal bence tosun olmaz canım şu anda hala normal gidiyor benimbebeğim çok şükür
Anonim0527 Benim 35 haftada 2.800 küsürlü bir sayı demişti doktor kilosuna. Şu an 36+5 ne kadar oldu bilmiyorum. 38+2 de planlı zorunlu sezeryan olacağım o zamana ne kadar olur acaba benimle aynı olan var mı ki?🫠
AyseAB Bugün kontrolümüz vardı. 35+3 2.691g iri bebek 10gun önden gidiyor dedi doktorum. Çoğu kişiyle aynı hemen hemen ama neden iri dedi kafam karıştı şu an 💙
Gebelek serentaas antibiyotik neden verdi bugğn banada idrar yolu enfeksiyonundan antibiyptik iğne verdi ama almadım aşırı alerjik yapım var korktum
serentaas Gebelek enfeksiyondan şüphelendi 2 tane antibiyotik yazdı ben de alerjik biriyim ama kullandım erken doğum olursa diye endişelendim