bgndgd Damla_g28 mecbur gidiyorum doktor erkenden takip etmek istedi risk varsa veya ilaç kullanmak gerekirse diye
bgndgd Esra-135 Allah razı olsun çok teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım bende duymuştum erken aralıklarda yapılmaması gerektiğini
bgndgd ddefnos haklısın yinede kese bile görmek o kadar rahatlatacak ki çok zorlu süreçten geçtim çünkü o yüzden yarın en azından bi sorun varsa ona göre teşhis tedavi yapılır
bgndgd Mavro gazım benimde çok ne önerirsiniz yani sürekli gaz ve kabızlık var Karnım ağrıyor ondan dolayı belki de ben o ağrıyı dış gebeliğe bağdaştırıyorum o yüzden
bgndgd susaMom_ Allah bagıslasın sizden de güzel haberler duyarız inşallah ben biraz sorun varsa hemen tedbir alınması taraftarıyım o yüzden erkenden kontrol şart iğne vs başlamak için
susaMom_ bgndgd başından bir şey geçtiyse tedbir önemli bende ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim plansız bir gebelikti bu bebişte plansız ama netleştirmek için yarın kan ya da ultrason kontrolü yaptıracağım işte rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Gmoli bgndgd 14 hafta 4 günlük muayanemde vajinal bakıldı başta da üç dört kere baktı doktor hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür hatta rahim ağzını falan ölçüyor bir sıkıntı olmasın diye
Ceydaaas1 bgndgd ilk muayneler o haftalarda vajinal oluyor 3 aylık olana kadar benim hep öyle bakilmisti daha net diye
Krystal bgndgd 6 haftalıkken öğrenmiştim ben,vajinal muayene ile göstermişlerdi bebeği.. idrar yolu enfeksiyonu da vardı, o sebepten miydi kesin bebek mi var diye baktılar bilmiyorum.🤷🏻♀️
mervensa bgndgd benimde ilk gebeliğim ilk gittiğimde karından baktı kese göründü betada 1300lerdeydi banada hep vajinal olacak demişlerdi çekinmiştim biraz 😂