Minnakpopus Ayse3478 ilk oğluma bestiron kullanmıştım bu bebeğimede ondan devam ederim diye düşünüyorum
Ayse3478 Minnakpopus bende uzun uzun araştırdım en iyi bestiron diye okudum her yerde ama kararsız kaldım benim ilk bebeğim ve daha önce kullanmadım hiç ve galiba bu demir ilaçları çoğu bebekte kabızlık yapabiliyormuş siz bestiron kullanırken bir sorun yaşadınız mı ? Bide bunu kullandıktan sonra yapılan kan tahlillerinde demiri nasıl çıkmıştı bebişin ilaç size yeterli geldi mi ?
Ayse3478 Minnakpopus bide bu bestironu nasıl kullandınız her yerde kullanımı farklı farklı okudum bu konuda kafamı çok karıştırdı günde 5 günde 8 yada kilo başına bir damla veren anneler gördüm siz nasıl kullanıyordunuz? Şimdiden teşekkür ederim çok şey sordum hakkınızı helal edin
Minnakpopus Ayse3478 kabızlık yaşamadık. Oğlum şuan 4,5 yaşında çok şükür bir sağlık problemide yaşamadık. Kilosu ile orantılı veriyordum ben doktorumuzun dediği şekilde. İçeriği en temizlerinden birisi oydu 1 sene boyunca onu kullandım
Minnakpopus Ayse3478 helal olsun ne demek. Bende kilo başına kullandım hatta oğlum az tombul bir bebekti çabucak biterdi 🫣 yani 4 aylıkken 8-10 damla kullanıyordum ben