Brna-34 Merhaba anneler,9 haftalık hamileyim bugün 2 kez lavaboya gittikçe açık kahverenginde lekelenmem oldu normal mi acaba 🙄
GizemHamza34 Brna-34 yerleşme kanaması oluyor ama bu haftalarda enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor ne zaman kontrole gideceksiniz
Parinas Brna-34 bu gebeliğimde 9da bende de oldu. Yorgunluktan da değildi evdeydim rutin işlerimi yapmıştım. Peçeteye az geldi diye ve kahverengi diye önemsemedim, 2 hafta gelmedi leke. 11 haftada kırmızı geldi. Korkuyla gittim doktora. Meğerse kanama alanı varmış. 9 haftada gitseydim belki hap kullanmakla geçecekti ama ben ihmal edince kanama alanları artmış gün aşırı iğne yaptırmak zorunda kaldım baya uğraştım. Az da olsa bence muayene olun sebebi bulunsun erkenden halledilsin
Ecisbicis Brna-34 yerleşme kanaması gebeliğin başında reglden önce olur, o yüzden yerleşme kanaması değil. Kesinlikle ihmal etmeyin, hemen doktorunuza yazın veya arayın. doktorunuz progestan verecektir, çok ayakta kalmak veya çok oturmak yapabiliyor bazen
deniz_95 Brna-34 bu hafta gitseniz iyi olur belki kanama alanı vs vardır önlem alır doktor ona göre ilaç verir