sadbut Hdjsjdjs dun beni beyin kanaması gecirtiyodu reels izliyodum okadar cok dikkatimi dagıttı ki kskdkdd aklım surekli karnıma gitti garip hissettim bi icim huylandı
Melisalp Hdjsjdjs ayyyy ben dinlerdim boyna çok hoşuma giderdi oğlumdayekn inşallah kızımda da duyarım😊
Ssdg Gulsahs ne kadar sürüyor hıçkırık acaba benim bebekte bugünlerde çok hıçkırıyor 3 kere farklı saat dilimlerinde 10 dk yakın hıökrıdı acaba bir sorun mu var diye düşündüm tedirgin oldum ya
Hdjsjdjs Tam böyle aşşağı tarftan uzun süren bir hareketlilik hissi oluyor değilmi hıçkırık dediğimiz ritimli şekilde
Gulsahs Hdjsjdjs maalesef haftaya doktorum söyler diye tahmin ediyorum ama ya mayıs başı yada ortalarında diye düşünüyorum😂
Gulsahs Ssdg doktorlar normal diyor benimki de 10 dk hıçkırıyor diyaframın iyi çalıştığını göstergesiymiş hıçkırması o yüzden endişe etmeyin 🫶🏻
mlkkk Hdjsjdjs küçükken daha güçsüz hissediliyor ama yine ritimli hissediliyor Şuan daha güçlü hareketlilik değilde pıt pıt şeklinde vuruyor sanki sürekli 😅
Queenhera Evet ya çok şeker bir şey aslında ama bazen çok uzun sürüyor ve sinir bozucu olabiliyor 😂😂 yine de hareket etsin hıçkırsın iyi olsun da önemli olan o