Anneyim2626 Konuya hakim biri daha dogrusu gerçek olan nedir beni aydinlata bilir mi devlet hastanelerinde de mi sezeryan doğum olamıyoruz eğer daha önce sezeryan doğum yaptıysak şimdi normal doğum mu yapmak gerekiyor ben anlamadim
mlkkk Anneyim2626 hayır ilki sezeryansa zaten ikinci de mecburi sezeryna oluyor sezeryan sonrası normal doğum riskli herkes yapamaz. Onun dışında zorunlu gereklilik yoksa ilk öncelik normal doğum ama özel hastaneler bi kılıf uydurur çatı dar bebek kanalda değil bebeğin kalp atışı düştü çıktı doğum pozisyonu almadı gibi gibi yani istedikleri kadar yasaklasın devlet yapmak isteyen yine yapar. Devlette zaten öncelik normal doğum sezeryan riskli gebelikler ve ilki sezeryan olanlar için
UraSsmom Anneyim2626 İlk bebekse keyfi sezeryan olamıyosunuz, başta sezeryan olduysanız tabi ki olursunuz ya da zorunlu ise olursunuz
Ayse3434ay Anneyim2626 yok ya ıstısnalar başka sana yıne sezaryan yapar ama keyfı sezaryan yasaklandı doktor derse tehlıke var yıne sezaryan yapacak ama ılk normalı deneyeceklerı
Anneyim2626 mlkkk ay çok endişelendim ya ben asla normal yapamam yani bayılırım ilk sezeryan oldu mecburiydi ay inşallah dediginiz gibidir azcik olsa da içim rahatladı ben devllete yapmayı düşünüyorum ilk sezeryan ama ikincisi sezeryan istiyordum gene nasıl ılıcak çok korkuyorum
sinemmcesur Merhaba, anladığım kadarıyla her özel sağlık kuruluşu hastane statüsünde değil bazıları tıp merkezi şeklinde adlandırılıyor, buralarda yeterli donanım olmadığı için özel durumlar hariç vajinal doğuma yönlendirilecek anneler .
mlkkk Anneyim2626 ilki sezeeyansa ikinci kesin sezeryan oluyor özelde bile bazı kadınlar ikinciyi normal istiyor ama her doktor ikinciyi normal yaptırmıyor yani hiç endişelenmeyin
Nuriay Anneyim2626 boşuna korkunuz sezeryan sonrasi normal dogum icin özelde bile her doktoru ikna etmek mumkun degil doğumda kesigin yırtılma ihtimalını göz önüne almıyolar