staRmama EsoMom_ bol nar yemiştim ohh c vitamini 😂 sanki kilo kilo yemiyoruz ya bir şey olmaz dedi benim doktorum bende internetten bakıyordum o zararlı mı bu zararlı mı diye 🥴
Esma006 EsoMom_ evet sonrada nolduysa canım istemedi mevsimi de bitti galiba kış meyveleri arasındaydı Ekim’de hamile olduğumu öğrendim ztn Aralık ayına kadar yemiştim
EsoMom_ asel_asl ay ciddi misin kız Allah kurtarmış bebeğini korktum bende yarın doktoruma sorucam ama her gün her gün de değil sadece suyunu bitene kadar içerim daha içmem bi süre 🌸🌸🥰🥰
asel_asl EsoMom_ aynen sizinkinden bişey olmaz ben çok abartmıştım. Bahçemizde nar ağacı vardı her balkona çıkışımda kocaman narları görüp dayanamaz yerdim.. allahtan kurtuldu bebeğim şimdi 1 yaşında ☺️çok şükür. Bir kerelikten bişey olmaz sen iç nar suyunu ☺️
EsoMom_ Ssdg benim ilk hamileliğim ölü doğum olduğu için bende progestan kullanıyorum ama bilmiyorum merak ediyor insan işte yarın mutlaka sorucam doktoruma
Ssdg EsoMom_ inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım boşver yeme bence onun yerine başka bir şey yesen acaba belki canının çekmesi biraz körelir
2cocuk2kopek EsoMom_ maalesef bende narı çok severim yiyemiyorum şuan . Nar-Ananas bunlar sıkıntı oluyor
EsoMom_ Ssdg yarın muayenem var zaten doktora sorarım nar gemek istemiyorum aslında limonla karışık içeceği var nar limon ondan istiyorum :))))
EsoMom_ Ssdg 40 haftalıkken muayeneye gittiğimde kalbi durmuştu plesentadan ayrılmış ondan bi anlık olmuş doktor öyle dedi
Talentedmom EsoMom_ nar suyunun risk teşkil edeceğine inanmıyorum bir bardak tüketebilirsin ananas için de öyle dediler doktorum abartmadığın sürece sorun yok demişti
guneykeremsmom EsoMom_ merhaba benim bilgim yoktu 12 haftalıkken taylanda tatile gitmiştim orda heryerde meyve çeşitleri satılıyordu 10 gün boyunca hergün nar yedim ve nar suyu içtim birşey olmadı ama yinede dikkat edin
EsoMom_ guneykeremsmom ilk üç ayı geçmişsin kızzzz 🤣🤣🤣 çok faydalı bi meyve nasıl zararlı olabilir anlamıyorum
EsoMom_ asel_asl yarın muayeneye gidicem zaten doktoruma söylicem geri dönüşte alırım zaten kaçışım yokkk 🥰🥰🥰🤣🤣🤣
Nazli_3009 EsoMom_ tabiki de öyle fazlasıyla hak veriyorum 🤷🏻♀️ bende öyleyim farklı bir şey tükeceksem illa internetten bir yerden bakıyorum
Parinas EsoMom_ ben aksine faydalı diye biliyorum. Bebeğin yerleşmesine yardım ediyormuymuş neymiş. Tabi bunu yıllar önce doktoruma sorduğumda onay vermişti ama 7 yıl önceydi. Yeni gelişmeler farklı olabilir tabi bilemem ama ben Allah’ın her günü tüketmiştim bişey olmamıştı 🤷🏼siz yine de doktorunuza sorun tabi
Ecisbicis EsoMom_ her sabah organik nar suyu içtim, kesinlikle çok faydası var. Eskiler içilmemesi gerektiğini söyler ama içinde folik asit, kalsiyum, c vitamini vardır yararlıdır👍🏻 Araştırmanızı öneririm
EsoMom_ Ecisbicis kız deli gibi arastırıyorum herseyi bende anlamıyorum bu kadar faydalı bişeye nasıl zararlı derler diye
EsoMom_ cerengeredeli aslında herseyin fazlası zarar işte ama düşük yapar falan demeleri yanlış internette :))
YaseminNurcanSu EsoMom_ Benim doktorum ilk 3 ay yasaklamisti rahim kaslarini gevşettigi icin sonradan tuketmeye baslamistim
sadbut EsoMom_ valla bana sürekli kanama yapar demislerdi ben instagramda videolardan baktım doktorların paylastıkları vs. Yenilebilir deniyordu ilk haftalarımda hergün 1 adet yemiştim hiç bi problem yaşamadim canım