Poyraz07 Merhaba bıraz önce bır postta 32.haftada almanız gerekıyor dıye gordum ben 32+2ye randevu almıştım Doktor’un calısma saatlerınden dolayı zorunlu iptal yaptılar randevum iptal edıldı 32+5 e randevu buldum 170den bılgı vermiyolar bılgısı olan varmı siz ne zaman aldınız
Poyraz07 Poyraz07 yada bunu gıdıp sağlık ocagından alsam kabul edıyorlarmı illa kadın dogum doktorumu yazmalı
minikbebegim06 Poyraz07 32+5 i geçirmeyin o gün alıp hemen muhasebeye verin 170 e değilde kendi muhasebecinize sorun problem olur mu diye
Tefu Poyraz07 32+0 olmanız yeterli çünkü 32 dolmuş oluyor daha yeni aldım bende Ve randevu almanıza gerek yok 32. Haftadan sonra büyük gebeliklere bakıyorlar genelde böyle yani Ki rapor için yardımcı olurlar randevu olmasa da Sadece dilekçe de yeterli olabiliyor bu arada çünkü SGK sisteminde gözüküyormuş bana devlet hastanesi öyle dedi he yine de rapor almakta gerekebiliyor çalışılan kuruma bağlı olarak
bobirrik Haftanın içinde olmanız yeterli diye biliyorum ama siz yine de bi kurumunuz ile konuşup sorun isterseniz Kadın doğum uzmanından almak lazım diye biliyorum
Poyraz07 Teşekkür ederim ama doktorum bu hafta çalışmıyor ondan dolayı iptal etmişler randevuyu yanı hastaneye gıdıp soramıyorum o yüzden ozelden alayım artık olmadı 32+5 de vermezlerse dıye korkuyorum rıske atmayayım dedım bılemıyorum kı kafam çok, karıştı
elifnusret Poyraz07 yok bende kadın doğum doktoruna geçen sordum 32 inin içinde olmak yeterli oluyormuş 1 2 3 4 fark etmiyormuş