Mariam1 Gizemce1- çok erken yaptım evet ama sanki bişe var bu marka kuruma çıkarıyor ama kuruduktan sonra bu 5 dakika içinde çıktı sizce bişe gördünüz mü? Kırmızı çizgi de çok yakın
Gizemce1- Mariam1 ben göremedim ama foto da da çıkmamış olabilir bilmiyorum. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Ve hangi marka
mrsozturk Gizemce1- ben akşam yaptığımda negatif çıkmıştı ama sabah yaptığımda pozitifti. İlk idrarla yapsanız daha doğru sonuç alırsınız
Gizemce1- mrsozturk flashla tuttuğumda çok silik bir çizgi gördüm. Awox marka kuruma çizgisi yapar mı? Üstünden 1 saat geçince baktım flashla 🤷🏻♀️
Gizemce1- Betusle evet doğru söylüyorsunuz ben adetimden emin olmayınca insan böyle garantiye almak istiyor kendince işte ne yapalım..
Mariam1 Gizemce1- novachek erken gebelik testi adet daha çok var 18 günde bı olurum ve sadece son adet 8 gün önce biti
Gizemce1- Seyda-06 tövbe estagfurullah size yazdıktan sonra flashla simdi bir bakayım dedim sanki çok çok silik bir çizgi gördüm. Awox marka kuruma çizgisi verir mi? Yoksa ben yanlış mı görüyorum ya
Seyda-06 Gizemce1- ben 6 gün kala o flash la öğrendim desem hatta gördüğümden emin bile olamadım vardı ama yoktu awox için kuruma çizgisi yapmıyor en iyisi diyorlar inşallah vardır 😊
Gizemce1- Mariam1 o markayı hiç bilmiyorum. Adetinizde henüz yeni bitmiş. Bence iki üç gün daha bekleyin en azından🙏🏻
Girlmama Gizemce1- eger hamileysen her turlu sonuc verir saatin onemi yok reglin ilk gunu yapabilirsin
Gizemce1- Girlmama regl günü gününe olsa haklısınız ama işte her zaman gününde gelmeyince saattir odur budur insan en doğru sonucu almak için düşünüyor 🥺
Girlmama Gizemce1- reglden 1 hafta sonra da tekrarlayin ben her ay duzenli olurum reglden 1 hafta once negatifti 1 hafta sonra reglin 1. gunu pozitif 30 haziranda hamile kalmis olarak gozukuyorum kanimda 15 temmuzda cikti ama