Suheyle1 Gizemce1- verir merak etmeyin ben iki gebeligimde de gece yaptım varsa vardır zaten aksamı sabahı yok testte görünmesi için
Gizemce1- Suheyle1 sabah yapacağım diye iyice yiyip içmeye devam ettim😅 sabah yapayım bari cesaret edebilirsem😅
Gizemce1- Aliaras2022 adet döngünüz kaç günde birdi ve ne zaman öğrendiniz? Yumurtlama gününüz adetten sonra kaçıncı gün olmuştu bir de🙏🏻
Aliaras2022 Gizemce1- canım elinde varsa yap hamileysen erken gebelikte her türlü silikte olsa çıkıyor zaten bu kadar soruşturmaya gerek yok
1tugii Gizemce1- merhabalar akşam çıkacağını sanmam çünkü aç karnına yapılan test daha net sonuç verir tokken yapılan şey net olamaz kan testi verirken bile aç gelin diyorlar
Mariam1 Gizemce1- bu testi akşam yapılmaz kişilere bilginiz olsun canm kötü amaçla yazmadım yanlış anlamayın adet geçtikten sonra fark etmiyor ki varsa çıkar bu eski test şuan hamile değilim ayirica test normal üçüz olanlardan
Gizemce1- Mariam1 aslında günü geçtiyse direkt çıkar evet ama her zamanda düzenli olmuyorum adetimi o yüzden tereddüt ettim geç döllenme olduysa vs diye 🥺
Mariam1 Gizemce1- benden de okadar hadi cesaret et bende alamyi gidiyorum benim pek umudum yok erken diye ama dayianmak zor