BetulSahin5444 18 gün oldu doğum yapalı inanin zorla yiyorum sifr sütüm olsun diye iştah açıcı önerisi olan var mı
staRmama BetulSahin5444 benimde öyleydi kuzum lohusalıktsn sonra iştahım da duzeldi. Süt için anne çayı içebilirsin kabızlık var mı bu arada?
gezentianne BetulSahin5444 Allah allah ben dogum yaptıgımda emzirirken açlıktan elim ayağım titriyordu
BetulSahin5444 staRmama Nasıl beslendiniz peki katı yemekleri canım hiç istemiyor çorba meyve tüketiyorum elimden geldiğince de yemekte yemeye çalışıyorum süt çayım var oda iyi geliyor da iştahla yemek yemeyi özledim😞 kabızlık yok
staRmama BetulSahin5444 iştah kendi kendine açıldı ama gebelik kilom 1 haftada gitti düşün 😂 zamanla gelecek kuzum kendini kasma vücuduna güven. Beslenme olarak normal beslendim evde ne pişirdiyse annem ondan az az yiyordum
BetulSahin5444 staRmama Bende Doğum öncesi kiloma geri döndüm ama az az sık sık yiyorum evde ne varsa iki haftada teşekkürler içimi ferahlattiniz Allah razı olsun 🤲🏻❤️
BetulSahin5444 gezentianne Ne güzel sezeryanla doğum yaptım anestezi yüzünden mi iştahsızlık çekiyorum bilemedim