ulkubulduk96 Pinar58eslem iyi olmaya çalışıyorum canım ara ara ağlıyorum tabi olayın şokunu üstümden daha atamadım
Pinar58eslem ulkubulduk96 bende lekelenme oluyor cuma günü doktora gideceğim moralim felan hiç yok kötüyüm
ulkubulduk96 Pinar58eslem iyi düşün iyi olsun dicem ama olmuyor ya kötüye alıştır demiyorum ama dua et inşallah birşey yoktur canım üzme kendini
Aylin509 ulkubulduk96 merhaba ben Nisan ayının başından beri bu sorunu yaşıyorum önceki gün aşırı pıhtılı parçalı kanama şikayeti ile hastaneye yatırdılar bugün sabah çıktım sürekli iğne ve fitil şeklinde devam etmem gerektiği söylendi ama bebekle ilgili bir sorun görmediler henüz hala anlamış değilim
Pinar58eslem Aylin509 evet bende bunu anlamıyorum kimi lekelenmeler düşükle sonuçlanıyor burda kalp atışı felan duruyor okuyoruz görüyoruz kimisi de sağlıklı oluyor bende anlam veremedim bu lekelenmeye
ulkubulduk96 Pinar58eslem Nasibinde varsa bir şekilde geliyor nasibinde yoksa naparsan yap olmuyor. Bende çok umutluydum birşey olmaz zannesiyordum ama öyle olmadı. Rabbim sağlıklıca isteyen herkese nasip etsin , kimseyide rabbim evlat acısı ile de sınamasın.
Pinar58eslem ulkubulduk96 sağol canım benim çok teşekkür ederim sende toparlanirsin inşallah tez zamanda.rabbim tekrar sağ sağlim kucağına alacağın bir bebek nasip etsin inşallah.