Sendenbanakalan Kızlar yıldönümüz ve eşimin dogumgnü aynı gün ona hediye ne alsam? farklı bşy almak isterim kıyafet vs artık sıradan geliyor yardımcı olurmusunuz ? Birde sofra kurayım diyorum mumlu filan 😝😂 hic o tarz şeyler yapmadım plssss🌸🦋
kumsal__ Sendenbanakalan eşim evlilik yüzüğü kesiyor diye takamiyor bende eşime özel tasarim gümüş taslı yüzük almıştım .bu senede künye aldım
AybenYB Sendenbanakalan of en canımın sıkıldığı konulardan biri, asla ne alacağımı bulamıyorum her şey sıradan geliyor ama erkekler bize alırken seçenekleri çok fazla bir de biz küçük şeylerle mutlu oluyoruz erkekler etkilenmiyor öyle dünyevi hediyelerden 😂😂
kumsal__ Sendenbanakalan gebelik şüphem vardı gebelik olsaydı onunla ilgili hediye düşünüyordum ama nasip yuzuge kunyeyeymis 😅
Sendenbanakalan kumsal__ bnmde gebelik kendimce şüpem var ama tsetler negatif olsa süpriz yapardım cokta güzel olurdu
Sendenbanakalan kumsal__ kız başka akıl ver erkege bşy bulamıyorum saat kıyafet bunlar ztn zamnında alındı 😂
kumsal__ Sendenbanakalan hiç sormaya artık ben gicikkigina cirkeflik yapıyorum benim kadar zorlanmadigi için 😅.ihtiyacı olduğu birşey varmı yada şunu alçam diyip bir türlü almaya fırsatı olmadığı birşey ben bazen eşime o şekilde hediye alıyorum yada en kötü al büyük boy bı kutu kendini içine koy benden iyi bir hediye bulamadım de ben öyle yapmıştım iyi hoş eşim direk beni kutuya geri koymuştu 😅😅
Sendenbanakalan kumsal__ hay cok yaşa emiii😂😂 kız Allah seni ne güldüm djdndnf😂pasta yaptırıyım mumlar vs birde diyorumki kutu icine tüm fotograflar anılar birde icine spor bi takım alıyım yapack bşy yok ışıkları kapatıp spriz yapıyım xjdbdbd😂😂 bir ikide kalpli balon alıyım djdjd cocukca olucak ama
kumsal__ Sendenbanakalan aman ne olcak kız biz bazen hediye bulamıyoruz saçma sapan seyelr alıyorum mesela silahlı güvenlik kursunu kazandım diye doğum günümde oyuncak silah almıştı 🤣🤣🤣bazen eve geldiğinde hayin kastor diyip kapıyı silah eşliğinde açıyorum bende ona fişek almıştım son doğum gününde 😅😅 vaktinde herşeyi alınca akla başka birşey gelmiyo 😅😅
Sendenbanakalan kumsal__ günaydın 🩷🌸ayy evett dogrsun bugün dışarı cıkıcam bklm ne bulursam alaacgım 😂en sevdigim kısım ne biliyormusun onum bana alacagı hediye dndndnd yıldönmümüzde varyaa fnfdndndn