Metehan12 Merhaba anneler en güzel süt sağma makinesi nedir otomatik olanlar felan araştırmak istedim kullanıpta memnun kalanlar?
mlkkk Metehan12 ilk gebeliğimde kiwi aldım memnundum bu gebeliğimde daha iyisi olsun diye avent aldım ama asla kiwi kadar değil keşke yine kiwi alsaymışım dedim
rosatue Metehan12 Ben ilk çocuğumda aventin aldım. Kötü diyemem ama gücü düştü. Sütüm vardı ama emzirdikten sonra 10 cc sağar kenarı çekilirdi makine. O yüzden ben medela swing aldım bu kez. Eğer daha uygun olsun derseniz bence avente o kadar para verilmez 4-5 bin olmuş değeceğini düşünmüyorum. Mamajoo alıp geçmek de bir seçenek olabilir.
Eyluleyluleylul Metehan12 en iyi diyorsan oldukça da iyi bir bütçe ayırmak gerek malesef. En iyileri hastane tipleridir bunlardan eve en uygunu spectra S1 ve S2 şimdi duali çıkmış. Sonra medeladır. Medelanın yeni freestyle ı var eller serbest sarjlı çok beğeniliyor ben daha önce spectra kullandım 18 ay şimdi de medela sarjlı aldım. Bu arada bunlar türkiyede aşırı pahalı yurt dışında birisinden isteme şansınız olursa 4 te biri fiyata alabilirsiniz. Hatta spectrayı amerikada doğum yapan her annenin evine sıfır gönderiyor devlet 😩
h_h_momss Ben mochinin eller serbest olanını aldım dün, hamile olduğum için denemedim ama iyi duruyor burdaki arkadaşlarda iyi yorum yapmıştı,priz başında beklemek istemediğim için bu modeli tercih ettim inşallah memnun kalırım
-serpil25 rosatue bende kiwi var sağımı gayet güzel ama priz başında olmaktan yoruldum lansinohun elle sağım yapan pompasını aldım yatakta her yerde hemen sağım yapıyorum çok memnunum