Beybisiiiii ozgeserin evet banada öyle dedi doktor bana tedbir amaçlı 13. Haftada serklaj atıldı erken doğum riski için önlem aslında sadece progestan bide benim kanamam olmuştu onun içim ağrılara faydası olur vs denmedi
ozgeserin Beybisiiiii tedbir amaçlı da olsa ilaçlarına istirahatine dikkat et son zamanlarda ağırlaştığı zaman daha sıkıntılı
Beybisiiiii ozgeserin banada normalde ağır kaldırma vs yeter demişlerdi 24.. Haftada gittiğimde yürüyüşe filan çıkma dediler rahim ağzı 30 du 23 e düşmüştü en sonki gidişimde ölçümü söylemediler yarın gideceğim inşallah 30 üstü olmuştur tekrar
ozgeserin Beybisiiiii benimde en son iki hafta öncesinde 23 dü ağrılar çok tetikliyor açılmayı ama çok şükür hala kapalı rahim ağzı ama ağrılar var işte
262634nur Mecnun merhaba şu an ben de 26 haftalık olacağım aynı şekilde vajina da batma hissediyorum hareketlerini aşağıda hissediyorum size ne söylemişti doktor acaba
Mecnun 262634nur biz 31 e girdik. O ağrılar gün geçtikçe artıyor 🤣 rahim ağzı uzunluğum 38 mm civarında. Gayet iyiymiş. Karnım çok büyüdüğü için o ağrılar rahim kaslarından dolayıymış giderek artacak dedi doktor