Cangul (15+7) yarın 16’a başlıyoruz yarında kontrolüm var cinsiyeti öğrenebilir miyiz acaba 😩❤️🤰🏼👶🏻 20 hafta olduk öğrenemedk hala diyenler var 12 haftada öğrendim diyenler var 🤔Hemen Yarın Olmalıı ❤️❤️❤️
elifiii Cangul ben ilk gebeliğimde bebek hep arkası dönük oldugundan 18-19 haftada ögrenmiştim, ikincisinde 12. haftada organ gelisiminden anladi doktorumuz.
Aysnrplt Cangul dua et bacaklarını açsın ufaklık açmayınca sonraki haftalara kalır😂 çikolata vişne suyu için gidin diyorlar dönmesi için cinsiyet bellidir şu an 😂 bende 15+4te gidicem inşallah söyler artık çatlıycam meraktan az kaldı😅
Cangul Aysnrplt önceki kontrolde browni yediydim çok hareketliydi bakalm bu sefer 2-3 paket. Yerim kesin 😀
Belguzar Bende 12 haftamda öğrenmiştim sen 16 haftaliksin kesin söylemesi lazım ıysallh kendini gizlemez bebisin😊
Pinkyy Cangul 12+2 de öğrendik ama duruşu gerçekten çok uygundu daha doktor söylemeden ekrandan kendini belli etti bizimki..
Cangul Nisa43 gittimm ama göstermedi 😩 bildiğin dizlerini kırmış karnına doğru çekmiş hiç bişe göremedik sonra bidaha baktı gene Yok ☹️ Yüzünü bile kapattı elleriyle çocul bildiğin saklandı benden bugün ❤️😩
Melikeahmettt Cangul Bende 12 haftada öğrendim şuan 13 haftalık olduk :) eğer hâlâ belli değilse kızdır muhtemelen :)
Cangul Melikeahmettt 16 haftaya başladım 😩 çarşambaya kaldı artık haftaya bakalım dedi bi kere muane etti gözükmedi kalktım başka hasta aldı tekrar beni aldı gene Yok 😩
Ecukberuk Cangul tatli biseyler yiyip gitmedin mi 16 .hafta baya buyumus oluyo aslinda ultrasonun cozunurlugu iyi olmayabilir
Ceydan Cangul üzülme canım öğrenirsin inşallah ben 13+4 hamileyim 11 haftalikken kıza benziyor dedi dünden beride yüzüm sivilce doldu kontrolumde martın 2 sinde ama çok merak ediyom öğrenmek istiyorum biran önce