55Ozge55 Kızlar 37+4 günlük hamileyim bugün sağ gözüm bi bulanık görmeye başladı eczaneye gıttım tansıyonum 13 8 di eve geldım bida ölçtüm 14 5 çıktı peşine bida baktım 13 8 di yine sizce tehlıkelımı
hamcokelek33 55Ozge55 kesinlikle tehlikeli mutlaka doktorunuza bildirin, zaten haftanız da küçük değil korkmanıza gerek yok ama mutlaka doktorunuz bilsin
Gizemnur1111 55Ozge55 tansiyon sıkıntısı yüzünden hastanede yatıyorum bilgisi olsun doktorunuzun tabiki de takipte olmakta fayda var
_tugcee 55Ozge55 iki hamilelik yaşadım ikisinde de hep tansiyon problemim vardı 14-15 leri görüyordu tansiyon yüksekliğinde %90 erken doğumla alıyorlar bebeği canım
Senaaaskr 55Ozge55 ben tansiyondan dolayı 28+4 12 nisanda sezeryan doğum yaptım 4 gün yoğun bakımdaydım . Lohusa olarak 3. Günüm serviste . Doktor son anda yetişmişsiniz demiş bebeğim 3. Basamak yoğun bakımda . Bekletme bence kontrol ettir hastanede
Senaaaskr 55Ozge55 ben devlette sezeryan oldum. Sezeryan sonrası 9.günüm ağrım yok gibi. bebeğim yoğun bakımda . Senin haftan iyi belkide evine bile gidersin birkaç güne