Anneee_bebek Kızlar size birşey soracaktım 18+6 olduk ama bu aralar eşim para konuda biraz sıkışık ve alamıyoruz 3 haftadır ilaçlarımı bi sorun felan olur mu sizce korkuyorum da 🥺🥺🥲
Nesli006 Anneee_bebek tiroid vs ise skinti olabilr çok onemli. Ama diğer vitmanler de bence sknti ailenzden falan istesnz olmz mi yada aile bilmesin dersenz yakın arkdsnzdn. Hatta bazı eczaneler yaziyor sonraki aya vs vereblyrsnz mahllnzdeki eczanyle konssnz. Bizim burdaki eczaneci yaziyor ediyore yani
Kkardelenn1 Anneee_bebek canım bunlar reçete edildiğinde çok uygun oluyor cüzi miktar çıkıyor 100-200 bir şey 😕 ödeyemez misiniz takviyeleri eksik etmemelisin
Fatmadmr37 Anneee_bebek doktor yazdığında sigorta ile uyguna geliyor diye biliyorum canim ama ne kadar tutuyor ki
Nesli006 Anneee_bebek ozmn eşiniz bulsun bulustrsnn ilaç bu onemli hamilesiniz bide oncelik sizznz borç morc alip alsin . Yada gizli yapilcak bişey degl eşinize deyince baskasndan istemeye laf edeck hali yoktr çünkü ilaç bu
Anneee_bebek Sendenbanakalan evet 600 tl ama ilaç felan kullanmıyorum şimdilik yeterki bebeğime zarar gelmesin Allah’ın izniyle 🥲🥺
Sahra25 Anneee_bebek canım bende onları kullanıyordum devlete git yada aile sağlığı merkezine yazıyor doktor benimkide bittiğinde gittim yazdırdım verdiler yani