Sumeyyekk Annelikyolundabiri darısı başıma inşallah bende cuma günü tam 6 haftalık oluyorum inşallah görürüm
Annelikyolundabiri Sumeyyekk hayırlısıyla kucaklarımız dolsun 🥰 benim bir de riskli gebelik. Neler yaşadım… eski postlarıma bakarsan anlarsın 🥲
Sumeyyekk Annelikyolundabiri hayretle okudum gerçekten bir kez daha rabbime hayran kaldım Rabbim elimize sağlıkla almayı nasip etisin inşallah 🥹🥹
Annelikyolundabiri Sumeyyekk Amin canım çok amin 🥰 doktorum her usg muayenesinde hala şaşkınlığını dile getiriyor. Başka dr dese inanmazdım görmemiştir derdim ama kendim baktım diyor nasıl olabilir bu diyor. Modern tıp sürekli bir açıklama mantık arayışında ama biz buna mucize diyoruz 🌹
Sumeyyekk Annelikyolundabiri gerçekten yaa çok güzel kim bilir nasıl dua ettin de Rabbim sana geri getirdi diye yorumladım ben bence bazeninsankn içi yana yana ettiği dua yada dua kapılarının açık olduğu bir an başka açıklaması yok maşallah çok çok sevindim adına Rabbim mucizelerini aldığın günü de göstersin inşallah onu da bir kere de çıktılar mucize gibi diye anlattığın günler olur inşallah 😍😍
Annelikyolundabiri Sumeyyekk ay Allah razı olsun, bu güzel duaların da seni bulsun 🥲🌹 o gün çok ağladım neden gittin bebeğim diye. Ama hiç isyan etmedim, kalan bebeğim için duaya ilaçlara devam dedim.
Sumeyyekk Annelikyolundabiri Allah razı olsun canım sen bana da çok dua et adım Sümeyye bende sana dua edicem canı. 🥹♥️