irem-16 Kızlar merhaba, bebeğim 40 günlük. 2 aylık olunca uçak seyahati yapmayı düşünüyorum da yapanlar var mı acaba? Biraz korkuyorum. Bebekle seyahat nasıl oluyor? Kulakları zarar görür diye ürküyorum. Yapanlar yazar mısınız lütfen…
mervemurat16 irem-16 en kolay seyahatlerden diyebilirim.Mama falan yanına alabiliyorsun yasak değil sıcak su veriyorlar isteyince gostesler uçak içine kadar bebek arabası serbest orda bebek arabası için yardımcı oluyorlar inerken binerken.Bazı durumlarda bebek için yatak veriyorlar ama firstclass mı onu bilmiyorum müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.fix cam kenarı veriyorlar bebekli yolculara türk hava yolları direk yastık getiriyor bebek için.Aklıma gelen bunlar başka şeyleri sorabilirsiniz 1 yaşına gelene kadar çok seyahate gittim bebeğimle çok rahat ve keyifliydi
dilaradoyan irem-16 bende kızım 40 günlükken uçak seyahati yapmıştım. Uyuduğu için açıkçası çok zorlanmadım. Uçak iniş ve kalkışında emzirmeniz veya emzik vermeniz yeterli olacak. Başka dikkat ettiğim bi şey olmadı açıkçası
mavideniz9696 irem-16 hiçbir sorun olmaz içiniz rahat olsun çok rahat olsun çok rahat uçak yolculuğu yaparsınız