Busra2013 Tubiku sacma ole bisimi olur riski olan bebegi donmeyen insanlar naisl normal dogursun ole bisi olamaz
Girlmama Tubiku olabilir mi boyle bir sey karisma hakki yok ozellere madem karisacak odesin o zaman o kadar parayi oyle bi sey yaparlarsa ulkeyi iyice karistirirlar oldugumu sanmiyorum
Nesli006 Tubiku keyfi sezeryandan kasdediyorlar. Riskli ise anne bebek için ise sezryan olacak. Ama doktra gidip ben sezryan bir olmak istyrm dyince yapmycklar.
dkjannsbd Tubiku keyfi Sezeryan günü almak yasak diye okudum canım bnm ilk oğlum sezeryandı ikinci de de mecbur sezeryan olcm yani tıbbi açıdan da böyle olmak zorunda
Tubiku Girlmama bence de öyle ama haberlerde gördüm. Onedio da bile vardı bazı online gazeteler dışında. Anladığım planlı sezeryan artik olmayacak
Tubiku Nesli006 bence bu kişisel tercih olmalı. Çok saçma. Yurt dışında psikoloğa yönlendiriyorlar sezeryan isteyenleri. Psikolog onay verirse, evet bu kişi gerçekten korkuyor VS gibi, o zaman sezeryan yapıyorlar. Keşke böyle bir opsiyon VS olsaymis
Yenibirannee Tubiku galiba ya bende gördüm. 3. sezaryanım olcak benim konusma ve secme hakkım yok dıye düşüyorum 🫠