Sunsun9 Kızlar reglden 4 gün önce kan verdim beta 1 çıktı bugün regle 1 gün kala big kit marka kaset test yaptım 2-3 dakika içinde ikinci çizgi belirdi
Cicekbahcesi12 Sunsun9 ayni seyi yasadim canim bu ay. Reglden 4 gun once kan verdim 1.2 cikti degerim regle 1 gun kala kan verdim 33 cikti. Yani bunu birebir yasamis biri olarak imkanin varsa hemen özel bir hastanenin acilinde kan ver derim 😍 teste gore var gorunuyor bu arada 😍
Gulceefe-00 Sunsun9 bence bir kan verip kesinleştirin ilk gebeliğimde 4 gün önce kan negatifti adet günü pozitif gördüm şimdi kızım 3 yaşında 😍inşallah sizin de vardır
Sunsun9 Betusle adatuna ilk defa bu kadar bariz ve ilk dakikalarda gördüm çok heyecanlıyım inşallah hüsrana uğramam 🥹
Sunsun9 Cicekbahcesi12 benim de aynı öyle oldu muhtemelen 🥰 yumurtlamadan kaç gün sonraydı kan testi tarihleri
servansmom Cicekbahcesi12 peki o iki aralık arasında evde test yaptınız mı benim regl den 10 gün önce falan betam 2 çıktı evde ¾ kere test yaptım negatif ama adetimde 2 gün gecikti hafif kasık ağrım var bidaha kan vermeli miyim
Cicekbahcesi12 Sunsun9 yumurtlamadan 10 gun sonra kan verdim cikmadi. Yumurtlamanin 13. Gunu pozitifi gordum
dalyaluna35 Merhaba yüksek ihtimal hamilesiniz gec yumurtlamis veya geç döllenme yaşanmış olma ihtimaliniz yüksek en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan verebilirsiniz hayırlısı olsun 🌸
Sunsun9 Cicekbahcesi12 benim de aynı yumurtlama 10 gün sonrası beta 1 çıktı. 13. Gün idrar testim bariz pozitif verdi
Cicekbahcesi12 Sunsun9 ben kanda 4 gun kala cikar kesin derdim ama oyle olmuyormus basima gelince anladim 🥰
dalyaluna35 Sunsun9 tarihinizi biliyorsanız bunun üzerinden 11-13 gün ekleyebilirsiniz implantasyon Suresi genelde 11-13 gün oluyor sonrasinda beta yavaş yavaş yükseliyor ve haliyle idrarda da belli oluyor kanda da o yüzden çıkacaktır hayırlısı olsun 🥰
Sunsun9 Gulceefe-00 ben kan testini erken yaptırmışım demek ki. Forumlarda reglden 4-5 gün önce idrar testiyle öğrenenleri görünce merak edip dayanamayıp yaptırıyordum hep 😊
Sunsun9 dalyaluna35 evet tarihim 7 nisan ben 17 nisanda kan vermiştim demek ki acele etmişim benim yerleşme 11-12 gün sürmüş 😊
Gulceefe-00 Sunsun9 herkesin düzeni farklı işte bende öyle hevesleniyorum ama anladım ki adet geçmesi en kesin olan 😄
dalyaluna35 Sunsun9 benim de tam 11 gün sürmüştü planli oldugu için adetime 5 gün kala öğrendim bu sekilde 😊
Sunsun9 dalyaluna35 maşallah demek ki sabırlı olmamız lazımmış boşuna günler öncesinden test yapıp durmuşum 🥰