Brckrm34 Merhaba hanımlar ben 2 aylık hamileyim 2 düsügüm vardı bu hamileliğimde oksapar başladık fakat doktor 12 haftadan sonra keseceğiz aspirine başlayacağız dedi. Fakat benim hiç içime sinmedi. Tecrübe eden var mı ? Teşekkürler
Srp53 Brckrm34 Ben ikisini birlikte kullandım 34. Haftada aspirini kestim. Oksaparı da doğumdan iki gün önce bıraktım genelde böyle oluyor ama her doktorun yöntemi farklı.
Grimsi Brckrm34 genetik sonuçlarınız nasıl benimde bı kaybım var bende doğuma kadar kullanacağım insallah
Ggalparslan Brckrm34 bende de tam tersi 12. Haftaya kadar hap kullandım 12. Hafta itibariyle iğneye geçtim doğuma kadar kullanıcam
Brckrm34 Oksaparı kullanan tüm hamile anneler doğuma kadar kullanmışlar. Hiç keseni duymadım bakalım yaşayan varmı teşekkürler
Srp53 Brckrm34 sizin gibi olanı da okumuştum burda ben isterseniz farklı bir doktora da sorun muhtemelen düşük riskiniz azaldığı zaman bıraktırma taraftarı bu doktor trombofili paneli yapılmadı mı benim homozigot genim vardı mesela iki de düşük olunca tedbir amaçlı verildi