istanbul3455 Kızlar ben 20 temmuzda evlendim ama son regl 10 Temmuz. Son regl tarihine bakarsak 40 haftayı geçtim hala gelmiyo bebek ama acaba 20 temmuzdan sonrasını baz alırsak daha zamanı mı var boşuna mı suni verecekler alalım artık diye 🥲
Minnakpopus istanbul3455 demekki tek ilişkiyle hamile kalmışsın canım. Reglinde evli olup olmamanın ne önemi var evlendiğin tarihte yumurtlamışsın demekki tabiki son reglini baz almalı
mavideniz9696 istanbul3455 maşallah İlk aydan nasıl hamile kaldın helal olsun😂 Bir yanlışlık yok doktorlara ne zaman ilişkiye girdiğimiz gün gününe veremediğimiz için son adet tarihinden hesaplıyorlar😂
babyUras_ istanbul3455 eşim gibi konuştunuz aynı 😅 iliski tarihi net olmadığı için adeti baz alıyolar . İlk oğlumu 42 haftalık suni sancıyla doğum yaptım . Daha bekleyecekti ama mecbur doğdu 😅
istanbul3455 MhysaTheGreat regl tarihimde evli bile değildim ama o günden hesap yapıyorlar bende diyorum belki çocuk o yüzden daha gelmiyodur
MhysaTheGreat istanbul3455 reglden hesaplamaları çocuk o zaman döllendi diye değilki zaten sizin yumurtlama tarihinizle falan alakalıdır geç döllenme de yine ona göre geç döllenme oluyor. 43. Haftaya kadar bile bekleyen bebekler var yeri rahat demekki yavrunun :)
istanbul3455 Minnakpopus evet ne zaman birlikte oldun önemli değil bizim için dedi doktor . Acaba ondan mı gelmiyor boşuna mı yarın yatıyorum diye arada kaldım da 🥲🥲
istanbul3455 MhysaTheGreat işte yarın 40+5 ve yatacağım sanırım suni denemek için. Bş aklım diyo bekle gelene kadar bi aklım diyo çocuk daha fazla kilo almadan 4 ü geçmeden suni dene
istanbul3455 mavideniz9696 hiç sorma 😅😅 4 haftalık hamileyken adet tarihi baz alındığı için 5 haftalık hamileydim 😂
Loveis istanbul3455 canım gelmiyor diye bisey yok bazı çocuklar geç doğar. Doğmuyorsa müdahale edilir sana da yapılacağı gibi. Ayrıca regl tarihinden eminsen hata olmaz ki geç döllenme durumunda yok belli ki. Bende düğünden 4 gün sonra regl oldum hani reglden öncesi de tutmaz ya öyle olsaydı bende de olurdu 😅 mantık zaten ne zaman tuttuğu bilinmediği için regl tarihinin baz alınması.
istanbul3455 Loveis bende ne bileyim o zaman birliktelik olmadı diye vakit var mı acaba dedim ama suni alacağım kilo 4ü buldu çünkü