H_selooo Kızlar yumurtayı çok severdim ama artık kokusu tadı midemi bulandırıyor sizde de var mı böyle ?
Nsibe H_selooo yanı böyle olması çok normal hamileyken bende ikinci gebelikte öyle tiksindim hatta o sebeple öğrendim hamile olduğumu bide çok uyuyordum
YavruKurtveAnnesi H_selooo ilk gebeligimde çiğ yumurta bile görmeye tahammül edemiyordum. 5 yil oldu halen yemem 😅
H_selooo Adsiz1998 ben gebelik olup olmadığını bilmiyorum ya 4 gün oldu gecikeli herseyin tadı kötü geliyor tatlıyı çok severdim onu bile yiyemiyorum arada hafif mide bulantısı oluyor başkada belirti yok 1 hafta 10 gün daha olmazsam gidip kan vermeyi düşünüyorum
Glhayat_54 Ben 5 ay gibi yiyemedim kokusu tadı hâlâ kötü ama haşlama yapıp üstüne baharat atınca birazda olsa yiyorum artık. Tabi bazen midemi bulandırıyo çıkarada biliyorum. Yumurtayı Yerken üstüne baska bseylerde yiyinki tadı gelmesin.
Adsiz1998 H_selooo ben 4 gün geçtikten sonra test yapmıştım sonuç çıkar eğer sizde beklemek istemezseniz yapabilirsiniz bende her şeyden tiksinmiştim
Burcu__0506 H_selooo normalde hiç sevmiyorum ama sırf hamileym diye yiyorum üzerine kırmızı biber karabiber toz biber atınca yiyorum onlar olmasa ağzımaa alamam 😒
Adsiz1998 H_selooo kasığımda batma oluyordu uykudan uyandıracak derecede ilk başta, herkeste farklı şeyler oluyor tabi
[silindi] H_selooo ben oldum olası kokusuna dayanamam yumurta tavuk balık nereye değse çamaşır suyuyla silip yikamaliyim annemden gelen bir huy hatta ben kardeşlerim ve artık esimde öyle oldu kek pastada azicik yumurta kokusu olsak yemeyiz yumurtalı çorbalara yumurta asla katmayiz ama kahvaltida hiç bir şeye bulaştırmadan yer en son o tabağı çatalı kaldırırız