Hgergy Sunsun9 etkafa Haticemre21 Leylabngll Gokturkmom_ Bussbety Kitlik_irm Gokturkmom_ Bussbety Kan verdim negatif 😓
Kitlik_irm Hgergy hayırlısı olsun kuzum eğer bebek stresin varsa olmuyor gerçekten ben bu ay hiç umutlu değildim imkansız bu ay da olmaz diyorudm ama çok şükür oldu stresini azalt aklından çıkar onu inşallah diğer ay güzel haberler alırsın
Leylabngll Hgergy ah canm üzülme dıcem ama üzül ya vallahı üzül yanı neden olmaz kı bende aynı durumdayım 😔 1 yıl oldu olmuyo regl günün ne zaman senin
Leylabngll Hgergy maalesef ben sımdı regl oldum sımdı bol bol uzulebilirim yarın bır doktora gıdecegım canm sende bı gözük bakalım
Kitlik_irm Hgergy bilmiyorum o konuda bilgim yok ama d vitamini eksikliğine de diyorlar hamilelik zor diye benim d vitamini düşüklüğüm var sen stres yapma ve folik asit kullan doktor tavsiyesi üzerine ben folik asit ve ovulasyon ile hamile kaldım
anne_diyebiri6 Aynı şeyi yaşamışız maalesef benimde beta 0.2 çıktı 33 gün oldu regl olmayı henüz de olmadım şaştım kaldım