28kbr Aşılama yaptırınca hangi ilaçları kullandınız ya da ilaç kullandınız mı. Doktorum bana sadece iki günlük kasılmaları engellemesi içim fitil verdi onun dışında progesteron falan vermedi. Kist ya da başka bir sornum yok
birdilektut15 28kbr estroferm kullanıyorum progestan kullanıyorum birde thancss woman adında bir takviye
_Nazendeem 28kbr sana tavsiyem progestan kullan doktoruna da sor vermezse de bence kullan çünkü ben bundan önce bir kere aşılama oldum kimyasal döndü tutkununmadı ve bana da hiçbir şey vermemişti ama vermesi gerekiyor herkese verilmiş
Asdfj birdilektut15 sizin aşılamanız tutmuş galiba sağlıkla kucağınıza alın inşallah Neler yaptınız aşılama tutması için tavsıyelerniz var mı bende thanks women kullanıyorum bugün aşılammaı oldum progeston fitil verdi bugünde
Tomurcuk123 28kbr canım benim oldu hem ilkinde hem ikinci aşılamada oldu kanma aşılamadan kaynakliyo korkma bende ikinci aşılamayı yaptım beklemdeyim şuan
Ikraa_22 28kbr ben de aşılama sonrası kanama olmuştu bir gün boyunca sürdü ilişkilerden sonra bir daha da görmedim ta ki üçüncü haftaya kadar üçüncü haftada kahve birlem oldu o da bebek tutunduğu içinmiş başka da olmadı
birdilektut15 Asdfj bende thancss women kullandım canım progrstanda kullandım pek bir şey yapmadım sadece doktorun dediklerne uydum birkaç günde yattım kalkmadım canım inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız canım☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿
Asdfj birdilektut15 kurban bayramına denk gelmesi kötü oldu bırde kayınvalıdemlere falan söylemedık böyle bır seyi o yüzden et falan doğrarken kaytaracağım artık eşimde yapma dıyor yorgunum halsızım hastaym de yat dıyor
Asdfj Amin inşallah canım allah razı olsun takipe aldım senı burdan ınsallah ben ve tum ısteyenler gebe olur