Yaseminhan Merhaba hayvansever anneler :) Kurt köpegim var evde baktigim..Asla gebeligimden dolayı yada başka bi sebepten dolayı vermeyi düşünmem öncelikle bunu belirteyim:) doktorum dedi ki çocuk doğduktan sonra 40 gün yaklastirmazsiniz olur biter.. 40 gün anneme göndermeyi düşünüyorum ama ne yalan soylıyım icimden 40 gün bile olsa vermek geçmiyor.. var mı aranızda ilk 40 günü kopek ile atlatabilen varsa nasıl yaptınız?? Teşekkürler şimdiden:)
Yalinn8 Yaseminhan asla yollamazdim. Bizim kopegimiz yakin zamanda vefat etti bi daha edinicez bebisi bekliyoruz, ben bayiliyorum bebek&kopek ikilisine.yuzbinlerce ornegi var. Biz cok istiyorduk kopegimizle kizimizin tanismasini, koyun koyuna yatmasini...
Ellaynagme Hic gerek yok. Bazı doktorlar ne dedigini bilmiyor. Aynı evde olurlar yine ama cok yaklastırmazsınız. Ki yabancılar boyle bişey bişe yapmıyor cocuk eve gelir gelemz tanıstırıyolar yakın tutuyolar. Bi zararının olcagını hic mi hic dusunmuyorum. Gelen giden insanlar daha zararlı bence onları uzak tutun daha iyi. Biri geldi diye diger evladınızı kırk günde olsa uzak tutmayın. Malesef bizim doktorlarımızda türk işte aynı kafalı.
Yaseminhan Ellaynagme dimi ya en kötü biri geldiğinde kıyafet odasına koyarım gidene kadar.. hayır şimdi çokta kiskanicak:)) gelen giden hep onu severdi şimdi bebisi sevince iclenicek.. eşimle durumu idare etmeye çalışmak daha makul geliyo bana da sadece hanı 40 gün dedi ya bebeğin de en hassas olduğu zamanlar falan orda bi kafam karıştı
Ellaynagme Bi köpek degil ama bi kedi evladım var. Hic bi yerede gondermem cocugumu. Evet basında olurum yan yana cok sık getirmem ilk baslarda amma, inanın fazla sakınmak cok yanlış, bi biz türklerde var bu mantık malesef
Yaseminhan Ellaynagme şimdi bizimkinin psikolojisini de nasıl dengelicem bilmiyorum ☺ tüm ilgi ondayken paat başka bi canlı onun gözünden hayat çok zor olucak 😁
Ellaynagme Yaseminhan evet ilgi boluncek bu yuzden ztn o cocukcagızı sakın bi yere felan gondermeyin. Evin bi bireyi gibi oda karsılasın bebişinizi oda alıssın
Yaseminhan Yalinn8 çok üzüldüm.. Sizin için şimdi yavru bi köpek bebeğinizle birlikte büyüyeceği için çok çok güzel olur .. hayvan sevgisi gerçekten çok farklı..
Yaseminhan Ellaynagme :) ya biliyo musunuz hamileligim boyunca 2 kere sütü geldi bizimkinin 😂😂 en en iyi anlayan o olduğunu evin içinde hamilelik surecimi en iyi benimle geçirdiği için belki çok kıskanmak yerine çok sahiplenir ay bi an önce doğsa da görsem ☺☺
Yalinn8 Yaseminhan cook! Tarif edilemez,evlat o da. Travmasini atlatmis diiliz ama dedigim gibi bebek kopekle buyusun istiyoruz. Bizimki de presa canario ydu heybetli ama kalbi mis gibiydi. Lutfen yollama bi yere cok sarsılir eminim cok guzel bi ikili olucaklar.