Sunsun9 Nsibe evet canım büyük ihtimalle negatiftir benim de daha önce sonradan çizgi çıkmıştı kanda negatifti zaten olsa erken gebelikte çıkardı senin. Ben bu sefer 5. Dakikada çıktı diye umutlandım açıkçası ama yine de yanıltabilir
mucizem4423 Başıma gelmişti ve maalesef negatifti böyle görününce kanda yoktu :( kan vermeden bilemezsiniz inşallah gönlünüze göre olur 🫶🏻
Mariam1 Sunsun9 sonradan çıktıysa kuruma çizgi olur yana çok markada var onu ama eğer olsayidi bence daha koyu olmasi lazim geç dolenme değilse
Sunsun9 etkafa çok heyecanlandım. Perşembe günü beta baktırmıştım 1 çıkmıştı 3 günde bu kadar artmış demek ki 🥹
Sunsun9 etkafa ama ikiye katlasa şimdi 2 falan olması gerekmez mi teste göre en az 25 falan hala şaşkınım
Sunsun9 etkafa yarın sabah veririm artık canım ama yalancı pozitif olduğunu sanmıyorum çünkü ilk dakikalardan çıktı ilk defa görüyorum böyle 🥹
Sevgikaya1525 Sunsun9 iki gebeliğimi de bu test ile öğrendim hem erken gebelik yaptım hm kaset testini biri doğdu 3.5 yaşında biri şuan 7 aylık gebeyiz😄hamile ama şöyle bişey yalancı pozitif veriyor diyen çok
Sunsun9 Sevgikaya1525 başka markayla teyit ettim çok daha belirgin çıktı yukarı onu da attım büyük ihtimalle hamileyim 🥰